Fanclub geschorst. En meer…

Stelt u zich eens een willekeurige andere Nederlandse vereniging voor. De leden slaan op drie verschillende gelegenheden in groepsverband mensen in elkaar, soms met wapens en bedreigen mensen met de dood. Zou de vereniging er dan vanaf komen met een boete van 100 euro? Wij denken van niet… Toch was dit de straf die de club kreeg van de KNVB na eerdere gewelddadige explosies. Steeds meer informatie komt naar buiten met betrekking tot de laffe moord door de getrainde B1-vechtmachines van voetbalclub Nieuw Sloten.

Al drie maal eerder stuurden andere voetbalclubs noodsignalen naar de KNVB over het geweld en wangedrag van de inmiddels beruchte B1-terrormachine van Nieuw-Sloten. De trainer, die toch op zijn minst een zalvende houding zou moeten uitstralen, wordt beschuldigd van mishandeling van tegenstanders tijdens een andere wedstrijd met een ‘stomp voorwerp’. Tot zover de invloed van een trainer. Terug naar afgelopen weekeinde!

De spelers van de bewuste ploeg...
De spelers van de bewuste ploeg…

“De spelers van Nieuw-Sloten zijn niet alleen verantwoordelijk voor de dood van Richard, ze hebben hem aan het eind van de tweede helft en later in de kantine mensonterend behandeld. Dat steekt enorm”, zo vertelt Igor van Gelderen vandaag in de Nederlandse krant De Telegraaf, de enige krant in Nederland die tot op heden de zaken heeft benoemd zoals ze zijn. Igor van Gelderen is technisch manager van Buitenboys, en is ooggetuige van het drama rond de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

“Twee walgelijke momenten staan in mijn geheugen gegrift. Vlak voordat Nieuw-Sloten B1 in de slotfase de 2-2 scoorde, gleed Richard onderuit op het gladde veld. In plaats van hun doelpunt te vieren, renden ze op Richard af, die nog op de grond lag, en begonnen hem sarcastisch uit te lachen. Heel denigrerend”, aldus Van Gelderen. “En na afloop, in de kantine, hadden ze bepaald geen berouw van hun daden. Integendeel. Ze straalden een soort voldoening uit dat het hen toch gelukt was om te hebben gevochten. Toen ze ons clubgebouw verlieten, riepen ze, met een smalende grijns: Fijne dag hè, grensrechter…” Enige tijd later zakte de grensrechter in elkaar en gleed eerst in een coma voor dat hij voorgoed heen ging.

Wij hopen dat u niet net heeft gegeten want het kan (in Nederland altijd) gekker: op Twitter barst het van de steunbetuigingen richting de B1-terrormachine van Nieuw Sloten. Tientallen jongeren roepen in de digitale wereld teksten als: “Free Yassin!”. Alsof het helden betreffen die door een repressieve politie ten onrechte worden vastgehouden. Een school in Amsterdam heeft stelling genomen en is begonnen met het schorsen van leerlingen, in de hoop dat hier een afschrikwekkende werking vanuit gaat. Allochtone jongeren die een groepsmoord toejuichen zijn ons inziens vast niet onder de indruk van een paar dagen schorsing… De maximale straf die de moordenaars kunnen krijgen is twee jaar gevangenisstraf in een jeugdinrichting. Eerdere vrijlating bij goed gedrag natuurlijk! Gedwongen repatriëring? Ik hoor het u denken. Wij zeggen het!

5 comments

  1. Kameraden, het hoofd koel houden! Maar… wie nu noch zwijgt is medeplichtig. Hetgeen zich in Nederland afspeelt, gebeurt in héél Europa. Wie journalist is, en de feiten en daders niet bij naam durft noemen : medeplichtig! Wie nog altijd de strijd tegen ‘het racisme’ (van Europeanen uiteraard alleen) aankaart – zoals de idiootjes van aff en het ‘centrum’ bijvoorbeeld. Medeplichtig! Rechts actueel is een zéér goede site om alle tegenkrachten te verenigen. Laat dat zo maar doorgaan! Meer informatie, méér artikelen vanuit diverse nationalistische hoek.

  2. Nee allemaal in hun land de bak in ,ze hebben nu al geen plaats meer in de gevangenis ;

  3. En wie zijn de grote verdedigers van dit uitschot : rood en groen… (KNIP)

  4. De vreemdelingen zijn niet zoals wij, ze denken anders en ze handelen (overduidelijk) anders.
    Wie nu nog pleit voor integratie of assimilatie maakt zich schuldig aan land-en volksverraad.
    Enige humane oplossing is een kordaat remigratie-beleid zodat alvast onze eigen mensen weer veilig over straat kunnen en onze steden weer leefbaar worden.

Comments are closed.