http://www.luchtvaartnieuws.nl/Objects/nieuwsfoto's/2011/militair/hercules600px.jpgSinds eind september bezetten uitgeprocedeerde asieleisers een stuk Nederlands grondgebied in Amsterdam. Deze mensen zijn zelfs door de courante immigratiedienst meermalen te kennen gegeven dat ze niet mochten blijven. Aangezien deze groep niet meewerkte aan de terugreis belandden ze op de straat. Dit is een groot probleem voor Nederland, want volgens de wet moet de asieleiser meewerken aan de uitzetting. Doet hij of zij dit niet dan verdwijnt hij na verloop van tijd in de illegaliteit in Nederland. In 2011 verdwenen 11.000 mensen in de illegaliteit en voor dit jaar staat de teller op iets minder dan 7000. Vandaag maakt de gemeente toch werk van de ontruiming.

Terug naar de situatie in Amsterdam. Op het tentterrein ontstonden onhygiënische omstandigheden en ondanks de afspraken werd het kamp vergroot van ongeveer 40 naar 138 bewoners. De situatie werd helemaal vreemd aangezien de gemeente het kampement begon te faciliteren. Er werden sociaal werkers heen gestuurd, toiletten neergezet etc. Wijkbewoners moesten het maar slikken dat naast de Marokkaanse jeugdbendes nu ook groepjes illegalen over straat zwierven. Een groep Voorpost-sympathisanten uit Amsterdam zette symbolisch de groep illegalen achter slot en grendel, al was het maar voor een dag. Klik hier. Mede dankzij deze actie vond de rechter het onverantwoord deze illegalen illegaal een terrein te laten bezetten, uit vrees voor verdere wanordelijkheden. Klik hier.

De gemeente heeft de groep opvang aangeboden in diverse dak- en thuislozenopvanghuizen door heel Nederland. Een gedeelte ging hier op in, maar kwam al snel terug naar het kampement. Redenen: de opvang was niet luxe genoeg en “ze zaten tussen dak- en thuislozen.” Dat ze dit zelf ook zijn en plaatsen innamen van Nederlandse dak- en thuislozen ging ze boven de pet waarschijnlijk…

Sinds vandaag besloten gemeente en politie na een aantal maanden dan toch maar de wet te gaan handhaven! Om 8u vanochtend zijn er zo’n 100 agenten druk in de weer. Natuurlijk voelt de anarchistische reljeugd zich geroepen om de boel te laten escaleren. Het merendeel liet zich, volgens de kampbewoners, de afgelopen maanden niet zien en kapen zo de actie van de illegalen. Klik Hier. Als deze gekkies, die opeens op komen dagen om zich tegen de politie te keren, nou eens ieder een illegaal in huis zouden nemen… Dat zou nog eens écht sociaal zijn!

Word hoogstwaarschijnlijk vervolgd, want deze illegalen gaan in vreemdelingenbewaring en worden daarna weer de straat opgegooid. Inderdaad mensonterend. Laten we een structurele oplossing voor deze mensen aandragen: Met vliegtuigen repatriëren naar de landen van herkomst. Niet wachten op toestemming van de bewuste landen, want dat is niet nodig als je onderdanen terugzend me dunkt.

Image

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Illegaal bezet terrein in Amsterdam wordt vandaag eindelijk ontruimd”

  1. Het asiel gepamperd in België kost miljoenen ,daar willen ze niet op besparen ,die genieten van al de sociale zekerheid tot het geld zal op zijn ,

  2. Hulde aan Voorpost die met hun eenvoudige actie een maximaal resultaat hebben kunnen bereiken!

  3. Ik vrees dat we samen met Nederland nog geen vliegtuigen genoeg hebben om het zooitje parasieten eruit te kegelen

Trending

%d