Wilt u weten hoe politiekcorrect Engeland omgaat met mensen en partijen die er andere denkbeelden op na durven te houden? Hoe het voelt om een partij te steunen die ingaat tegen de verstikkende Europese Unie? Lees dan onderstaand bericht uit het Engeland anno 2012. Het overkwam een gezin waar de ouders lid waren van Nigel Farage’s UKIP. Deze partij kent een steeds grotere aanhang in Engeland en verschillende parlementairen liepen de voorbije maanden over naar deze partij die zegt waar het op staat aangaande de EU en de immigratie.

A council appears poised to back down over its controversial decision to remove three children from their foster parents because their membership of the UK Independence Party meant they supported “racist” policies… Rotherham Metropolitan Borough Council has announced it will now carry out an urgent review of the case, after the husband and wife, who have been fostering for nearly seven years, said they were made to feel like criminals when a social worker told them their views on immigration made them unsuitable carers for the three ethnic minority children.

De voorzitter van de raad legde daarna uit aan journalisten dat de kinderen verwijderd waren om hun ‘etnische en culturele belangen’ veilig te stellen. Nee, dat is géén grap! Nigel Farage heeft, terecht, woedend gereageerd op deze zaak. Zijn woede, en die van normale Britse kiezers, hebben er nu dus voor gezorgd dat de beslissing om de kinderen weg te halen bij hun pleegouders nog een keer onder de loep wordt genomen.Dit is dus ware aard van ‘tolerant’ links (het gaat om een raad van, voor en door ‘sociaaldemocraten’).

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d