De lijst met namen van Belgen die het manifest kregen zijn door de staatsveiligheid uitgespit. Breivik heeft simpelweg een kopie genomen van adressen die beschikbaar waren op nationalistische en extreemrechtse sites en fora, zo ontdekte de Staatsveiligheid.” Dat lezen we vandaag in de Gazet van Antwerpen en het Belang van Limburg. Wel, wel, wel! Dat lieten wij al verstaan de dagen na de schietpartij in Noorwegen… Dat weerhield linkse haatsites er niet van om te blijven beweren dat Breivik échte contacten had in Vlaanderen en dat de personen die de bewuste e-post hebben gekregen wel degelijk gelinkt konden worden aan Breivik. Tot aan Matthias Storme toe! Hij en de anderen zullen tot het einde der tijden mogen wachten op verontschuldigingen vermoeden we.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Citaat van de dag”

  1. Ik was er ook bij , en kreeg uit heel Scandinavië telefoons , en Journaille van linkse signatuur over me heen

Trending

%d bloggers liken dit: