Brusselse student verkracht na doop, “Eigen schuld,” zegt HUB, “draag geen vrouwenkleren!”

Onze verontschuldigingen als dit u opgeilt, liefste moslimbroeders!

Word je verkracht omdat je naar aanleiding van een studentendoop verkleed bent als een vrouw? Dan heb je het zelf gezocht! Tot deze conclusie kwam de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) nadat het één van haar studenten overkwam. Het is nog maar eens de wereld op zijn kop. Het tweede opvallend feit is dat de verkrachters vreemdelingen waren. Vanuit studentenmiddens werd ondertussen actie ondernomen tegen deze absurde maatregel. Zo werd er een facebook-pagina opgericht die het probleem wilt aankaarten.

Een 19-jarige student, keerde op 15 oktober rond 20 uur terug van zijn studentendoop. Hij had zich in opdracht verkleed als vrouw. Velen onder ons hebben het meegemaakt. Geen erg dus, het hoort er nu eenmaal bij. Totdat de jongen nabij het Martelarenplein door een groepje allochtone jongeren werd omsingeld. Ze stalen zijn gsm en duwden hem vervolgens in een parking waar ze hem verkrachtten. Daar sta je dan als eerstejaarsstudent in de stad die verrijkt werd door de multicultuur en je er meteen kennis mee laat maken.

De reactie van HUB is onaanvaardbaar en draait de rol ‘slachtoffer-dader’ volledig om. “Wat is de volgende stap? Homo’s het advies geven om maar binnen te blijven? Meisjes het advies geven om zich niet langer ongesluierd op straat te begeven? Meisjes in korte rok die seksueel worden geïntimideerd of aangerand het advies geven zich enkel nog in een lange broek buiten te begeven?” zo vraagt Dominiek Lootens van het Vlaams Belang in Brussel zich af. En gelijk heeft hij!

Op het populaire facebook werd ondertussen een groep aangemaakt (klik hier) om het probleem aan te kaarten. De groep kreeg de naam ‘Voor vrije studenten, voor vrije dopen.’ de groep zwelt zienderogen aan, maar of dat zal helpen om de HUB van gedacht te doen veranderen is maar de vraag. Voor één keer willen we zelfs enkele ideologische tegenstanders gelijk geven. Noël Slangen twitterde: “Verkleden als vrouw bij studentendoop verbieden als gevolg van geweldpleging beloont/vergoelijkt extremisten”, wat gevolgd werd door applaus van VUB-politicoloog Dave Sinardet.

7 comments

 1. Zo lang PERMISSIVITEIT in het politiek-correct bargoens…”verdraagzaamheid” zal blijven MISbenoemd worden, zo lang zullen “jongeren”(ge weet wel) daarvan misbruik maken om carte blanche te eisen voor hun crapuleuze, politiek-correcte “fratsen”

 2. Ik heb dat artikel als eerste geschreven, en ik kan met grote zekerheid zeggen dat wat in de titel staat niet is wat de HUB bedoelde. Zij hebben het slachtoffer heel goed opgevangen en dachten dat dit de beste voorlopige oplossing was. Zij wijzen dus helemaal niet met de vinger naar het slachtoffer! Wees kritisch, maar de stelling dat de HUB de student iets verwijt, gaat er los over. Met vriendelijke groet.

  erasmix.be

  1. ze zeggen het mi!sschien niet met zoveel woorden; maar als je zegt : “verkleed je niet meer, want ‘sommigen’ zien daar een provocatie in”; dan stuur je als universiteit een totaal verkeerd signaal. Het zijn niet de studenten die provoceren door zich te verkleden; maar het zijn ‘sommigen’ die aberrant gedrag vertonen door gewelddadig op te treden tegen alles wat hen niet aanstaat.
   In plaats van het signaal te geven: pas u aan aan ‘sommigen’, en verkleed je niet meer; zou de HUB beter een positief signaal geven: wij steunen onze studenten, en organiseren als protest een mars waar iedereen verkleed komt opdagen, om te tonen dat wij het intolerante gedrag van ‘sommigen’ niet langer pikken !

 3. De ware aard van het islamitische antihomo geweld is nu duidelijk. ze hebben er een heilige schrik voor, want in de islamitische mannen cultuur is het een veel voorkomend fenomeen. Alleen zij die een passieve rol (moeten) spelen, worden bestraft. Hypokrisie und kein Ende.

 4. Vlamingen zijn lafaards , nu met de melkveehouders betoging hebben de Vlaamse boeren verstek laten gaan ,op een kentering moet men hier niet rekenen ,ik woon in Borgerhout en kan het weten, het moest nog veel erger worden heel misschien gebeurd er dan wat

 5. Weer eens een zeer slappe reactie van de HUB.De verkrachting en diefstal op zich is een zwaar crimineel feit waarvoor deze vreemdelingen zwaar moeten aangepakt worden.Of de jongen nu verkleed was als vrouw of niet dat zijn geenszins verzachtende omstandigheden.Eens te meer is het weer de schuld van de Belg die zich een beetje wou amuseren op de doop van zijn school wat in dit land een traditie is.Meer en meer geeft de overheid in Brussel en Antwerpen toe aan de eisen van de vreemdelingen.De allochtonen zijn al de baas in de straten van onze steden en gemeenten, is het nu nog niet genoeg.De Vlamingen moeten eindelijk eens ophouden met het hoofd in het zand te steken en eens goed nadenken vooraleer ze op een traditionele partij willen stemmen.

Comments are closed.