Afgelopen nacht hebben sympathisanten van Voorpost Nederland actie gevoerd bij het met illegalen gevulde clandestiene tentenkamp in de Notweg in het Amsterdamse Osdorp. Het toegangshek werd op slot gedaan met een ketting van de iets betere makelij. “Hierdoor zaten de illegalen daar waar ze horen te zitten: achter slot en grendel!” aldus een Voorpost-sympathisant. De stad Amsterdam is ‘not amused’. Inmiddels hebben de illegalen zelf een slot geplaatst wat het hek open moet houden.

“Dit was geen officiële actie gecoördineerd vanuit het Voorpost-bestuur. Voorpost Nederland heeft echter wél alle begrip voor burgers die binnen de grenzen van de wet hun mening willen uiten en/of actie willen voeren tegen het lakse beleid van gemeente en politie. Het is dan ook vreemd dat mensen die illegaal in Nederland zijn daarenboven ook nog eens illegaal een terrein bezetten op Nederlands grondgebied. We zijn er dan ook trots op dat Voorposters het voortouw hebben genomen in de strijd tegen illegalen en daarmee mensen inspireren hetzelfde te gaan doen.”

De volgende eisen maakte Voorpost bekend:

 1. Illegalen dienen vast gehouden te worden tot het moment van uitzetting
 2. Bezet Nederlands grondgebied dient gevrijwaard te worden van criminelen
 3. Stopzetting van de voorzieningen vanuit de gemeente voor dit specifieke tentenkamp
 4. Minder agenten achter het bureau, meer blauw op straat 

Voorpost Nederland zegt de komende tijd de vinger te zullen blijven drukken op deze stinkende open wonde in Amsterdam-West. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Voorpost-actie: “Illegalen horen achter slot en grendel!””

 1. Remi Schillewaert

  Al die reacties hierboven zijn de logica zelf. Daaruit kunnen we besluiten dat al die “correcten” onlogisch handelen en dus vijanden zijn van het volk.

 2. NATUURLIJK vermits het Strafwetboek zowel illegaal verblijf als collaboratie daarbij beide als “misdrijf” betittelt en er terecht celstraf aan verbindt. PAS DE WET TOE ! Illegaal verblijf met de politiek-correcte , positief-discriminerende mantel der liefde bedekken middels een “regularisatie” (sic) is “DISCRIMINATIE op basis van afkomst” vermits mensen met de Belzjikse nationaliteit die een of ander “misdrijf” plegen en daarbij gevat worden, terecht WEL hiervoor gesanctioneerd worden en hiervoor GEEN soort “amnestie” krijgen per een of andere “regularisatie” truuk van de
  xenofiele foor. Wij betalen belasting voor o.a. een defensieapparaat dat als kerntaak heeft het Belzjikse grondgebied tegen invallers te verdedigen. Waarom wordt ons leger dan niet ingezet ter actieve opsporing en uitzetting van illegalen die ons grondgebied schenden ?
  Halt aan die pure en onversneden, xenofiele , andermans’ volk eerst wanpolitiek !

 3. Steek die illegalen in de huizen van die idioten die vinden dat elke illegaal hier moet kunnen blijven. En diezelfde idioten moeten eveneens in het onderhoud voorzien van die illegalen. Betaal er zelf voor!

 4. Iedereen (nu, ja) moet tegenwoordig besparen. Een eerste gelegenheid tot bezuinigen biedt het op iedereen en in gelijke, optimale mate, effectief toepassen van de wetten (democratisch principe) . Wie hier onwettig verblijft hoort hier niet thuis. Terugzenden dus! Dit kost inderdaad wat geld, maar vergelijk dat eens met de enorme bedragen en de sociale winst dat dit zal opleveren. Alleen al de vermindering van de druk op de penintentiaire inrchtingen is zeker al de moeite waard. En wil “Europa” dat ze toch blijven, dat het dan de kosten ervan zelf draagt (bij wijze van een aangepaste forfaitaire korting op de jaarlijkse staatsbijdrage misschien?).

Trending

%d