‘Belang kiest voor Annemans’ – ‘De Standaard vernam dat het partijbestuur maandag de kandidatuur van Gerolf Annemans als consensusfiguur zal steunen’, zo klonk het in De Standaard (DS) op zaterdag 10 november.  Wij schreven die dag meteen correct: ‘Statutair is dat onzeker:  het Partijbestuur kan wel zijn wens in die zin uitspreken, maar dat niet beslissen.  En vermits de termijn om kandidaturen in te dienen nog niet verstreken is, is het ook mogelijk dat het niet bij deze drie kandidaten blijft.’ En zie, vandaag moet De Standaard zichzelf corrigeren, melden dat er 4 kandidaten zijn en luidt het: ‘Zo kan het partijbestuur statutair geen consensuskandidaat aanduiden, het kan er alleen op rekenen dat iemand zich terugtrekt.’  Om correct te weten wat er in de Rechtsnationale beweging gebeurt kan je dus maar beter ReAct volgen dan De Standaard te lezen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: