In Antwerpen is de kogel nagenoeg door de kerk. De sp.a-fractie zat deze ochtend samen om tijdens het nuttigen van een Max Havelaar-koffie te bespreken wat besproken moest worden. “Sp.a stapt alleen in een coalitie met N-VA als ook Groen daar deel van uit maakt, zo niet wordt het oppositie,” zo bevestigden ze aan het einde van hun ongetwijfeld gezellig onderonsje. Dat houdt in dat de coalitievorming in de Koekenstad, aan de oevers van de Schelde een eindpunt bereikt.

De CD&V liet namelijk afgelopen weekeinde verstaan dat ze geen zin hadden in een oppositiekuur. Wie dan wat kan rekenen komt uit bij een coalitie van N-VA (23 zetels)-CD&V (5 zetels), samen met de Open-Vld (2 zetels). Het begin van een ‘rechts’ bestuur en meteen ook het einde van de artificiële Stadspartij. Nu is het wel zo dat voor het aanstellen van schepenen de helft van de handtekeningen nodig zijn van de lijst waarmee je bent opgekomen. En daar zou de sp.a nog moeilijk kunnen gaan doen natuurlijk. In het belang van de Stad en zijn inwoners uiteraard, dat begrijpt u wel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Coalitie in Antwerpen lijkt zo goed als rond te zijn”

  1. De rode brigade en de groene kikkers zullen de Nva zo veel mogelijk tegen werken ;ze zitten met te veel vreemdelingen in Antwerpen ;

  2. Voor Groen en Rood echter is “de kogel door de moskee”

Trending

%d bloggers liken dit: