Identitaire Flash Mob in Frankfurt-am-Main

We hadden het op Rechts Actueel eerder al over de Flash Mob van de Oostenrijkse en meer bepaald de Weense Identitairen. Onder de slogans ‘Multikulti wegbassen’ en ‘Tanz die Reconquista‘ dansten ze – op een niet-agressieve manier! – temidden van de Weense dagtoeristen en inwoners om hun boodschap kenbaar te maken. Hun actie kende ondertussen ook navolging in Frankfurt-am-Main op dinsdag 30 oktober jongstleden, waar enkele jonge identitairen een congres over interculturaliteit binnenvielen.

Daar waar de Weense jongens (en meisjes?) nog met een tiental waren, gaat het hier om 3 kerels plus de cameraman en het zou daarbij gaan om de Identitairen uit Bundesland Hessen. Bij deze actie maakte Martin Lichtmesz van het zeer lezenswaardige Duitse conservatieve tijdschrift Sezession alvast de bedenking dat deze Identitairen een actie voeren met middelen en op een manier die volledig in tegenstelling is met hun doelstelling: ze gebruiken de middelen van de populaire cultuur die momenteel heerst van Moskou tot San Francisco (maskers van Scream of Halloween, technomuziek, …) waar we momenteel dagelijks van consumeren. Een opmerking die naar mijn mening volledig terecht is. Het volledige artikel lees je hier: http://www.sezession.de/34540/hallo-wien-der-untergang-des-abendlandes-in-anekdoten-folge-3.html#more-34540.

Meer info over de Duitse Identitairen vind je hier:
Internet: http://www.identitaere-bewegung.info/
Facebook: Identitäre Bewegung Deutschland

One comment

  1. Kan allemaal mooi zijn en aangenaam tijdverdrijf, maar je verstoppen achter klakken, maskers en leenwoorden, werkt niet bij het grootste gedeelte van de mensen. Vergeet deze (s)linkse werkwijzen, anders komt er niets van in huis.

Comments are closed.