Zwitserland is voor velen niet meer dan een land met bergen, waar het goed is om skiën, wandelen en het parkeren van zwart geld. Zwitserland heeft echter ook politiekers en burgers die met andere zaken dan toerisme en het maken van kaas en chocolade bezig zijn. Sinds enkele jaren is er een sterke rechtse onderstroom bij de bevolking aanwezig, maar nu is er ook een rechtse onderstroom bij de linkse beweging aldaar aanwezig. Erg bizar allemaal, maar wel de waarheid. Al worden die linksen niet graag rechts genoemd natuurlijk, of wat dacht je?

Zwitserland is een erg welvarend land en net zoals andere welvarende landen brengt dat een immigratiestroom op gang. Zwitserland kent 1,8 miljoen vreemdelingen op een bevolking van 8 miljoen inwoners. Dat is immens veel. Daarvan zijn slechts een kleine 600.000 Italiaan of Duitser, die om verschillende geschiedkundige redenen naar Zwitserland verhuisd zijn. Blijven dus een 1,2 miljoen allochtonen over. En dat stoort de Zwitserse bevolking stilaan mateloos.

Ecopop, een linkse vereniging met eco-fascisten is het ook beu. Ze verzamelden 120.000 handtekeningen om een referendum te organiseren om de overbevolking in Zwitserland tegen te gaan. “Als Zwitserland leefbare ‘Lebensraum‘ (levensruimte) wil behouden, moet die ruimte veel groen bevatten en dan moet de bevolkingsgroei omlaag”, aldus een van de initiatiefnemers, Dieter Steiner, vrijdag in de Neue Zürcher Zeitung.

De initiatiefnemers van Ecopop willen in de wet verankeren dat de bevolking door immigratie hooguit 0,2 procent jaarlijks groeit. Voorts moet 10 procent van het geld dat Zwitserland aan z.g. ontwikkelingssamenwerking uitgeeft, worden gestopt in geboortebeperking. “De mens overvraagt de natuur en in Zwitserland nog veel meer dan elders”, aldus de initiatiefnemers. U kan zich inbeelden dat deze houding van ‘linksen’ niet in dank wordt aanvaard door hun broeders en zusters. Meer allochtonen betekent namelijk meer stemmen voor linkse partijen. Dit stelden we vast op 14 oktober in Antwerpen en recent met de presidentsverkiezingen in Amerika, waar ook de geografische verschuivingen stem bepalend zijn.

We zijn benieuwd naar de uitslag van dat referendum en komen hier zeker nog op terug.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Zwitserland heeft teveel migranten, links(!) wil dat tegengaan”

  1. Tja, zo werken ze dan wel nog de globalistische genocide-neiging in the hand. Toch nog links: meer groen en mensen het leven onmogelijk maken.

  2. Het is overal het zelfde ,voor de gelukzoekers die de sociale zekerheid leeg pluimen ;

Trending

%d