[VIDEO] “What if…”

In de Verenigde Staten van Amerika hebben de kiezers weer mogen doen alsof ze inspraak hebben in het politieke systeem. Er was echter in de voorverkiezingen wel degelijk een kandidaat die echt voor change stond. In tegenstelling tot de klassieke media wensen wij u echter niet te verdrinken met eindeloos gezever over de Amerikaanse verkiezingen. Laat dit filmpje dan ook dan niet alles-, maar toch wel veelzeggend zijn.

8 comments

 1. Indien hij verkozen was zou hij hebben moeten afrekenen met de wapenlobby,de Joodse drukkingsgroep i.v.m Israël,en vooral de echte leiders, de globale Bankiers ,hij zou de Joden in de steek moeten laten,een niet te onderschatten politieke en financiële drukkingsgroep.

 2. Als de leeuw Amerika in slaap zal vallen zal de grote beer ( ISLAM ) wakker worden ,en zal geen vrede in de wereld brengen ,

  1. Integendeel, als de meest oorlogszuchtige natie ter wereld, de Verenigde Staten van Amerika, nu eens zou stoppen met overal oorlogje te stoken en opstanden te financieren zou het overal al snel wat rustiger worden. Misschien toch nog eens het filmpje met Ron Paul goed bekijken?

   1. Juist, ik vind het héél jammer dat die oorlogszuchtige natie ons bevrijd heeft in 1945 van het nazisme en/of communisme.
    Want (KNIP) zijn het écht niet waard.

    Uwe Hayek.

    1. En dus daarom mag Amerika altijd en overal doen wat het wil, tot en met atoombommen gooien, burgerbevolkingen bombarderen, revoluties en burgeroorlogen ontketenen enz. Ik geloof nooit dat ze ons zijn komen bevrijden uit menslievendheid, wel om onze markten in te palmen en alles naar hun hand te zetten. Als het moet samen met fundamentalistische moslims, zoals in het Midden-Oosten.

     1. Onze markten in te palmen ?
      Frankrijk exporteerde zoveel naar de US, dat men de goudstandaard in 1971 heeft moeten laten vallen.
      “France, in particular, repeatedly made aggressive demands, and acquired $191 million in gold, further depleting the gold reserves of the U.S” (Wikipedia)

      En het lijkt me dat Japan eerder de markten van de VS (en van ons) heeft ingepalmd.

      En misschien was het niet tot U doorgedrongen, maar Rusland is terug een dictatuur.
      Zonder Amerikaanse verdediging, staan wij letterlijk nergens.

      En mag ik er ook op wijzen dat ook Europa de kant van de “brotherhood” gekozen heeft ?
      Een reusachtige linkse inschattingsfout, deze keer niet gestopt door een bekwame Amerikaanse president. Obama is toch uw lieveling ?

      Uwe Hayek.

      1. Frankrijk liet zich inderdaad niet doen. En de kansen zijn inderdaad aan het keren voor de VS. En is Rusland eigenlijk ooit al eens een democratie geweest?
       Wat bedoelt u met ‘brotherhood’? De Moslimbroederschap? Als Amerika zo tegen het moslimfundamentalisme is, waarom is het dan zo goed bevriend met Saoudie-Arabië?
       Waarom steunt het dan moslimfundamentalisten in haar strijd tegen vijandige regimes in het Midden-Oosten?
       U zegt dat Europa zonder Amerikaanse verdediging nergens staat: als dat zo is, is dat dan niet erg?
       Wie zegt er dat Obama mijn lieveling is?

Comments are closed.