Nog nooit meegemaakt dat een tendentieus krantenartikel zo vlug door de feiten tegengesproken werd als het verslag dat vandaag in De Morgen te lezen stond, over de ledenvergadering van de Aalsterse sp.a die gisterenavond plaats vond. Zoals iedereen weet, diende daar beslist te worden of de socialistische fractie van Ajuinegem met de N-VA in een bestuurscoalitie zou stappen, waarin ex-Vlaams Belanger Karim Van Overmeire een schepenfunctie zou toegewezen krijgen.

Volgens de bobogazet was de stemming zeer vijandig en durfde een sp.a-mandataris, waarvan geweten was dat ze ‘pro’ was, alleen maar langs een achterdeur binnengaan. Bovendien vertelt de journalist (sic) van dienst dat wie tijdens het debat de voorgestelde coalitie probeerde te verdedigen, prompt uitgejouwd werd. Bij het ter perse gaan was de uitslag echter nog niet bekend.

Wie vanmorgen de krant (resic) in de bus kreeg, kon echter tegelijkertijd op de radio horen dat tweederde van de aanwezigen ‘voor’ hadden gestemd en dat Tobback en Termont, die met veel poeha laten weten hadden dat ze ‘tegen’ waren, gezichtsverlies hebben geleden. Ik wacht met een visademke op wat De Morgen morgen zal vertellen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Een olympisch record…”

  1. Termont verkoopt Gent aan de turken om zen plaats als burgemeester te houden ,de NVA de tweede grootste partij mag niet mee doen ,het gaat allemaal om de vuile politiek ,en dan zou hij met Aalst bemoeien ,

Trending

%d bloggers liken dit: