11.11.11-humor wordt niet gesmaakt door… de linkse medemens!

Linksen zijn gehandicapt op een aantal vlakken. Enerzijds kunnen ze niet tegen hun verlies en lieten dat blijken middels een mars die georganiseerd werd door Antwerpen omdat hun idool Janssens de kiesstrijd zwaar verloren had. Voor één keer was het overigens (o toeval) toegelaten om ook over de Meir-as te betogen. Anderzijds hebben ze geen gevoel voor humor. Het promotiefilmpje dat 11.11.11 de wereld instuurde met komiek Bart Cannaerts hebben ze niet goed begrepen, met de nodige bedreigingen aan diens adres tot gevolg…

“Mijn mailbox zat vol boze reacties. Tot doodsbedreigingen toe. Mails waarin ze mij en mijn ouders een wrede dood toewensen. Of: ‘Als ik je tegenkom, maak ik je kapot’.” aldus een verontwaardigde Cannaerts. Blijkbaar hebben onze linkse vrienden het niet echt door dat het één groot opzet was van 11.11.11 en zijn ze halverwege het filmpje bezweken aan hart- en andere kwalen, opgelopen ten gevolge van het uitermate ‘racistische’ filmpje. Een neger beledigen doe je nu eenmaal niet! Zelfs niet in naam van 11.11.11-humor!

“Misschien heb ik het zelf gezocht. Ik zit vol goede bedoelingen, maar dat hoort er blijkbaar bij als je de controversie opzoekt”, aldus de aangeslagen Cannaerts. En dat hij het zelf gezocht heeft moeten we helaas bevestigen. Humor gebruiken in een campagne gericht tegen de stoute klimaatveranderingen waardoor vele brave en onschuldige mensjes sterven… het is een schande Bart! Zoiets doe je toch niet! Of eerder, je had het moeten weten dat uw linkse vrienden niet te vinden waren voor een streepje humor.

Lees hier het verhaal achter het filmpje.