Wat is het fijn om een Vlaams-nationalist in België te zijn! N-VA’er Brentjens opnieuw onderwerp van lastercampagne!

Erwin Brentjens, voorgedragen als burgemeester van Turnhout,  is goed op weg om de meest gehate N-VA-politicus te worden. Althans toch ter linkerzijde. Nadat hij eerst werd verweten een belangrijke man geweest te zijn bij TAK, zijn auto werd gevandaliseerd en ook nog doodsbedreigingen mocht ontvangen is het nu de beurt aan de vreemdelingen die ook nog een eitje met hem te pellen hebben blijkbaar. Wat is het fijn om een Vlaams-nationalist in België te zijn!

Over zijn TAK verleden werd al genoeg geschreven. Terecht schaamt Brentjens zich niet over zijn TAK-verleden. Dat zou maar al te gek zijn! De verwijten als zou TAK een extreem-rechts clubje zijn doen ons buikschudden van het lachen! Links Vlaanderen wil maar niet inzien hoe hypocriet ze zijn en dat ze aan een enorme zelfhaat doen. Het is immers voor de linksen van enorm belang dat je andere culturen respecteert (waar we geen enkel problemen mee hebben voor alle duidelijkheid), maar je eigen cultuur kan je maar best zoveel mogelijk haten. Dat is de boodschap die ze verspreiden.

Nu duikt daar plots een Marokkaan op die op de webstek van Kif Kif begint te keffen over de periode dat meester Brentjens hem “fysisch mishandelde” in de klas. Lol denken we dan, wat zal het nu weer zijn? En ja hoor, Brentjens blijkt een notoire racist te zijn (geweest) toen hij les gaf aan het Sint-Willebrordcollege in Berchem (Antwerpen). We geven even een stukje van de hilarische ‘getuigenis’.

“Ik en mijn Marokkaanse klasgenootjes kregen de nodige zorg en aandacht van u. De autochtone leerlingetjes niet; waarom weet ik niet. Als leerkracht wendde u het didactisch materiaal op de meest creatieve manieren aan. Toen u mij bijvoorbeeld bij mijn lichaam nam en mijn hoofd verschillende keren in de vuilbak stak, kwam ik al snel tot de constatering dat een vuilbak vier gelijke zijden had. De stank van de vuilbak nam ik er bij; studeren vergt een zekere mentale en – in mijn geval ook – een fysische inspanning.”

Nogmaals: lol! Deze getuigenis komt van Hamid Ait Serhane die zichzelf omschrijft als “dat kleine Marokkaantje met kroezelhaar dat in het 3e en 5e studiejaar in uw klas soms kattenkwaad uithaalde en enorme konijnentanden had”. Brentjens meent zich vanzelfsprekend niets te herinneren van deze feiten. “Ik kan me dat niet herinneren en al zeker de betrokken persoon niet. Ik ben ook al vijftien jaar weg op dat college,” aldus Brentjens. “Ik heb dergelijke zaken nooit gedaan. Ik ga nu samen met de partij bekijken of we hier klacht tegen kunnen indienen. Dit is de zoveelste tegenkanting. Ik kan niet anders meer dan geloven dat dit allemaal georkestreerd wordt vanuit dezelfde hoek.”

Wel Erwin, we leven met u mee en hopen dat u op een serene manier uw ambtstermijn als burgemeester van Turnhout kan inzetten en uitvoeren. En wat die georkestreerde lastercampagne betreft, laten we eens kijken wie er de getuigenis van Hamid onderschreef als ‘waarheid’: Houssin Ben Hadach, Youssef Ben Hadach, Mohamed Ben Hadach, Seyfedine El Mesaoudi, Mustapha Zgaoui, Tofik El Mousati, Mohamed Charaï, Abdeslam Maqrane. Nogmaals: LOL!

9 comments

 1. Wat is dat eigenlijk “nationalisme”? Wat is Belgisch nationalisme? Wat is Vlaams nationalisme? Verdedigend of agressief nationalisme? Chauvinisme? Ik ben een Vlaamse Beweger ter verdediging van mijn gemeenschap, mijn grond, mijn cultuur, de vruchten van mijn arbeid, en dus tegen elke bezetter, of dat nu Duitsland is of Frankrijk (en de hele francofilie), Rusland, Turkije, de VSA en de islam…inbegrepen degenen, die daarmee collaboreren.

 2. Belangrijke oorzaak van de huidige hetze is de leugenachtige en illegale haat-webstek van het AFF.
  Hoogste tijd om te ontmaskeren wie er achter die vuilspuiterij zit !!!

 3. Laten het koor maar krijsen, het lijken wel “couscouskreten” zoals de Kreuners destijds zongen

  1. Sterke bijdrage aan het debat. Beweert u ook dat Brentjens zelf geen nationalist is en dus bij TAK zat uit verveling?

  2. Sommige NVA’ers misschien wel. Laat het er ons op houden dat de N-VA geen nationalistische partij is.

   1. Jammer, dan bestaat er dus geen nationalistische partij meer… Want Lijst Dewinter tegen boerkas kan een mens ook niet meer zo beschouwen…

   2. Noch N-VA noch TAK zijn Nationalistisch. Ze streven geen absolute congruentie na van Culturele Eenheid en Politieke Eenheid. Ze zijn beide wel flamingant. Maar da’s dus een ander verhaal.

Comments are closed.