[VIDEO] Tof filmpje van schuldcomplexholding 11.11.11

We gaan richting 11 november en dan komt de extreem-linkse schatrijke holding van het eeuwige schuldcomplex, 11.11.11, weer in actie. De boodschap van deze verzameling echte en halve marxisten is al decennia dezelfde: elk probleem waar ook ter wereld is de schuld van de Boze Blanke Man. Wie ook maar een cent aan die oplichters geeft is een dommekloot buiten categorie.  Ze hebben nu wel een tof politiek-incorrect filmpje gemaakt.

Het zal wel niet hun bedoeling zijn, maar wij vinden de scène waarin een standup-comedian een Nigeriaanse vluchteling de mantel uitveegt bij-zon-der geslaagd. Want 90% van wat hij zegt is ook gewoon… waar. Ze hebben in het filmpje maar één ding vergeten: dat de hele klimaatverandering een hoax is, opgezet door nepwetenschappers en linkse politici die een manier zoeken om meer belastingen te innen. En heeft men last van overstromingen? Dat men dan zijn land deftig bestuurt en dijken bouwt – maar dat zal niet lukken zolang men de onbekwame leiderskastes in die landen aan het ontwikkelingshulpinfuus legt.

7 comments

  1. Juist Daniel , ik draag elk jaar massa’s pakken rond naar de oudjes die van hun schamel pensioentje niks extra overhouden ,dus men kan nog steeds storten op Z11Z11Z11 het nummer vind je op de site van Voorpost

  2. Ik geef alleen voor ons EIGEN Volk en dus niet voor 11.12.13 , Zusterlijk Slokken of Grenzeloze Mijnheerdoktoren. Ze zemelzeiken altijd aleen maar over het “het Zuiden”, net of er op wandelafstand van onze Eigenvolkse deur of bij de overige 3 windstreken geen miserie zou zijn ! Hoezo…”het Zuiden” ??????

  3. Welk percentage van het bijeen geschooide geld gaat naar lonen der caviarproletariërs en naar representatiekosten zoals restaurant bezoek ? Bovendien wordt dit onding nog eens (over)gesubsidiëerd met ONS belastingsgeld !

  4. Ik vraag me af hoe N-VA over het overwegende linkse middenveld denkt. Want de N-VA ageert wel geregeld tegen de PS(-regering), maar ik hoor weinig over de Vlaamse tak van de Belgische vakbonden die ook niet echt openstaan voor structurele veranderingen. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat de N-VA in de perceptie dikwijls tegen links ageert, maar dat ze in de praktijk dikwijls terugkrabbelen om bij het politiekcorrecte clubje te horen.

  5. Misschien kan Rechts Actueel dat filmpje aanvullen met een TV-fragment van de neveneffecten waar ze het hebben over Z-elf Z11 Z11, zonder te weten dat deze actie ook in werkelijheid bestaat.

Comments are closed.