110 ondergedoken neo-nazi’s staan klaar om toe te slaan! Of toch niet…

Duitsland is nog steeds in beroering door de in de media en door de politie gecreëerde ‘terreurgroep’ NSU. Eindelijk hadden media, politie en politici enige onderbouwing van hun stelling dat het Bruine Gevaar ondergronds actief was! Voor de trouwe lezers van Rechts Actueel is het geen verrassing dat alle mensen en organisaties rechts van het CDU (het Duitse CD&V of CDA) automatisch en stelselmatig worden bestempeld als ‘nazi’s’. Een tactiek die stilaan door de meeste mensen wel doorzien word tegenwoordig. Maar in Duitsland zijn de media nog niet zover om een realistisch beeld neer te zetten van personen of organisaties.

Elk gezond nationalistisch geluid werd snel gekoppeld aan de NSU (Nationalsocialistische Untergrund). Had een van de drie veronderstelde NSU mensen een biertje gedronken in een café? Dan was dat een nazi-café. Iemand niets vermoedend een huis verhuurd aan een van deze mensen? Dan gaf die steun aan het nazistisch terreurnetwerk. Was een van de drie in de jaren ’80 lid van de NPD? Dat gaf eindelijk een geldige reden om de NPD te gaan verbieden! Politici vroegen en kregen direct miljoenen euro’s subsidies om het Bruine Gevaar in te dammen in hun stad of provincie.

Zo besloten de politici in Thuringen in al hun wijsheid om de (staats)politie opdracht te geven alle activiteiten te stoppen aangaande radicaliserende islamieten en extreem-linkse groeperingen. Alle middelen moesten op ‘nazi’s’ worden ingezet. Met een extra stimulering van 2,4 miljoen euro aan Duits belastinggeld natuurlijk.

Helaas. Deze heerlijkheid voor de politiek correcten begint steeds meer slijtage te vertonen. Steeds meer feiten komen aan het licht over deze ‘terreurgroep’. Zo lijkt het alsof ze gewoon hun gang mochten gaan. Diverse infiltranten hebben rapporten afgegeven met informatie over dit drietal. Nu blijkt dat hier niks mee is gedaan door hogerhand. Sterker nog, veiligheidsagenten blijken nu pistolen en explosieven geleverd te hebben aan dit groepje. Het wordt steeds duidelijker dat dit groepje gestuurd, gefinancierd en bewapend werd door de staats’veilig’heid.

Maar goed, terug naar de titel van dit stuk. De angst moet blijvend worden gevoed natuurlijk, zeker nu de NSU meer en meer een door de staat georganiseerd opzet blijkt te zijn. Daarom kwam de Duitse minister van binnenlandse zaken Hans Peter Friedrich met het ambtsbericht dat er wel 110 neo-nazi’s ondergedoken leven in Duitsland en dat die actief gezocht worden door de veiligheidsdiensten. De media schoot plots weer wakker! Het Bruine Gevaar is dus toch groter dan die 3 mensen van de NSU! Er staan 110 NSU’ers in alle stilte klaar om over te gaan tot actie! Alarm! En natuurlijk: meer subsidies!

Helaas, handjeklap tussen politici en media aangaande de sturing van de samenleving heeft ook zijn grenzen. Zelfs in Duitsland. De minister moet nu ruim een week na het interview waarin hij de melding maakte van de 110 voortvluchtige ‘neo-nazi’s’ toegeven dat van de 110 er 92 ‘gezocht’ worden wegens… het niet betalen van alimentatie, het niet betalen van bekeuringen, enz… Kleine prutsen met andere woorden.

18 worden er wél gezocht voor rechts-radicale misdaden. Wat dat dan ook mogen zijn natuurlijk, want ook graffiti spuiten op muren is een ‘rechts-radicale misdaad’ in Duitsland. We zijn benieuwd wanneer er een officiële en ‘ophefmakende’ rapportage komt over het aantal socialisten die geen alimentatie betalen of door het rood rijden…

One comment

Comments are closed.