De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten

Dat bij de presidentsverkiezingen in de VS de beide partijen een heel arsenaal aan vuile trukken gebruikt om de tegenstander onderuit te halen, is een open deur intrappen. Verwijten, insinuties, beledigingen gaan heen en weer tussen beide kampen. Vooral in de zogenaamde ‘swing states’ is de campagne bitsig en hard. Alle middelen (telefoonoproepen, radio- en TV-spots) worden massaal ingezet tegen de tegenstrever. Maar een DVD tegen Obama, verspreid op 4 miljoen exemplaren in deze swing-states, is zelfs voor de Republikeinse campagneleiders een brug te ver.

Volgens deze DVD, van de hand van een zekere Joel Gilbert, is president Obama eigenlijk de zoon van de zwarte communistische activist Frank Marshall Davis. Die heeft zijn zoontje het marxisme ingelepeld. Kijk maar naar hun neuzen, de gelijkenis is treffend. O ja, en dan zijn er ook nog naakte bondage-foto’s gevonden van Obama’s moeder. Dat is dus de korte inhoud van Dreams of my real father. De trailer vind je hier: http://www.youtube.com/watch?v=6jrrnkKmUzo

De producent, Joel Gilbert, ‘onthulde’ eerder al dat Elvis Presley ondergedoken is in een getuigenbeschermingsprogramma en dat Paul McCartney al jaren dood is.

Deze ‘documentaire’ was eerder al door het Republikeinse campagneteam voorgelegd aan een testpubliek maar die wezen de film af vanwege te onwaarschijnlijk. Blijkbaar vond Joel Gilbert op eigen houtje toch financiering om de film te verspreiden.