“De enige bijdrage die de Vlaamse Beweging vandaag nog kan leveren aan een onafhankelijk Vlaanderen, is ophouden te bestaan.” – Bart De Wever geciteerd in De Morgen van 23 oktober 2012.

Voor alle duidelijkheid: wij van Rechts Actueel zijn het met deze beledigende uitspraak van Bart De Wever totaal oneens!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Citaat van het jaar!”

 1. Ik had ook die reflex van, wat durft De Wever nu weer zeggen…

  Maar bij tweede lezing en bezinking is die uitspraak nog zo kwaad niet.

  De Wever maakt zich dus eigenlijk sterk dat hij aan AL de verzuchtingen van de Vlaamse Beweging zal voldoen, in die mate, dat deze zelfs kan ophouden te bestaan !!!!

  Is dat niet PRECIES wat iedere zelfbewuste en rechtgeaarde Vlaming wil ?

  Alleen, ik sta er wat sceptisch tegenover : KAN hij dat wel ???
  Onderschat hij het Belgisch establishment niet een beetje veel ?

  We zullen zien, belofte maakt schuld. maar in se is dit écht niet slecht.

  Uwe Hayek.

 2. […] de afgelopen dagen op allerlei manieren ‘bedreigd’ vanwege hun nakend ambt. Zowel Bart-schaf-de-Vlaamse-beweging-af De Wever als Erwin Brentjens van Turnhout kregen te maken met minder prettige gebeurtenissen. Zo […]

 3. Schitterend! Ik had het bakkes van mínstens de helft van de “Vlaamse Bewegers” wel eens willen zien als ze deze uitspraak lazen! Een aantal prominente VVB’ers voorop!

  Dit soort uitspraken had niemand mogen verbazen. Toch beeft de N-VA een aanhang, ook binnen “de Beweging”. Die mensen staan nu nét iets duidelijker voor paal dan ervoor. Meer niet.

 4. walgelijk… landverraad…

Trending

%d