De Morgen besloot, met algemeen instemmen van links Vlaanderen, om het woord allochtoon niet meer te gebruiken. Dit zou immers, Newspeak van George Orwell in het achterhoofd, wel alle problemen met allochtonen oplossen. Wat er niet is, kan immers geen problemen veroorzaken. Probleem 1 opgelost, volgende stap: criminaliteit.

Tot vorig jaar publiceerde de federale politieke elke drie maanden statistieken over de criminaliteit in België. Dat is nu ook gedaan. Op vraag van Joëlle Milquet, Minister van Binnenlandse Zaken, en enkele “misnoegde” burgemeesters die het beu waren dat “hun gemeente foutief werd voorgesteld”. Door de beslissing deze cijfers niet meer te publiceren, kunnen de criminaliteitscijfers niet meer “foutief” worden geïnterpreteerd. In de toekomst zouden er terug criminaliteitscijfers worden gepubliceerd, maar volgens een “nieuwe aanpak”. Uiteraard is er geen sprake van enige vorm van censuur.

Bij RechtsActueel hebben we, als de waanzin dan toch aan de macht is, ook nog enkele leuke voorstellen. Geen enkel cijfer meer over de economische toestand = “geen economische crisis meer omdat de cijfers niet verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden en zo de perceptie van crisis verdwijnt”. Geen enkel cijfer meer over werkloosheid = geen werkloosheid meer. Geen enkel cijfer meer over de begroting = geen begrotingsproblemen meer.

Als klap op de vuurpijl kunnen we ineens de verkiezingen afschaffen, dan moet het volk niet meer worden “misleid” door rechtse partijen.

N.B. aan de politici: 1984 van George Orwell was een waarschuwing tegen totalitaire systemen, geen handleiding.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “België lost in 2012 integratie- én criminaliteitsprobleem op!”

  1. Georges Pauwels

    De schijnheiligheid en leugen partijen houden maar niet op in dit land.We leven in een schijn democratie , waar het volk om de haverklap overladen wordt met onjuistheden en vervalste statistieken.Ook de pers wordt zonder problemen meegedreven in deze schijnheilige praktijken.Helaas., de gemiddelde Vlaming blijft zijn hoof in het zand steken.en wil de waarheid niet onder ogen zien.

    1. +1 Volledig mee eens! Om van te kotsen. Pure waanzin. Dit is trouwens niet enkel in Belgie/Vlaanderen het geval, maar in het ganse Westen. Toch zal dit niet eeuwig blijven duren… maar hoe langer het duurt, hoe zwaarder de repercusie zal zijn.

Trending

%d bloggers liken dit: