In de omgeving van de Birminghamstraat in Anderlecht werden gisteren reclames voor vrouwenondergoed overplakt met vuilniszakken. De bal kwam aan het rollen toen Vlaams parlementslid Ann Brusseel (Open-vld) een foto van één van de reclameborden op haar facebookpagina plaatste. Volgens haar zou het gaan om een daad gepleegd door radicale moslims. “Ik maak mij zorgen over de radicalisering in de wijk,” aldus Brusseel.

De ethische ‘standaarden’ liggen bij religieuze fanatici doorgaans iets hoger dan bij de gewone ‘Westerse’ bevolking (of de lat iets lager, het is hoe je het bekijken wilt). Of dat te betreuren valt of niet laten we aan ieders eigen mening over. Dat de tenen daarbij iets langer zijn en er dus sneller op getrapt kan worden bewijzen de veelvuldige geweldplegingen bij onder andere het afbeelden van de pedofiel Mohammed. Ook filmpjes over deze profeet worden niet op hoerageroep onthaald.

Wie deze feiten in Anderlecht op zijn geweten heeft zal een raadsel blijven, wat we echter wel weten is dat dit soort van acties al sinds decennia aan de gang is in Antwerpen. Weliswaar niet in de moslimwijken, maar wel in de wijken waar een groot deel van de inwoners luistert naar de naam David of Sharon. Fundamentalisme is nooit goed en mag geen vat krijgen op onze samenleving! En net als bij hun collega’s, fundamentalisten in Anderlecht heeft de joodse gemeenschap last van lange tenen. Of hoe twee totaal verschillende en elkaar bekampende religies soms opvallend veel gelijkenissen vertonen…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Fundamentalisten overplakken in Anderlecht reclame voor ondergoed”

  1. Bij fundamentalisten heb je tenminste 1 zekerheid.
    Ze laten de fundamenten staan ;-))

  2. Daniel Deblaere

    … tja uw dienaar past ook de Engels-talige fouten aan in de reclames in tal van warenhuizen. Als men enkele klinkers vergeet (in bijvoorbeeld NEW, voeg ik er met zwarte stift de klinkers “i” en “u” gratis met mijn dikke zwarte stift aan toe!

Trending

%d bloggers liken dit: