Aangezien we bij Rechts Actueel een overzicht willen vanuit welke hoek onze lezers komen, houden we gedurende enkele dagen deze peiling. Deze peiling is uiteraard, net als de echte verkiezingen, geheim. Eerlijkheid wordt echter wel op prijs gesteld. Alvast onze excuses voor het Engels taalgebruik in deze peiling, we proberen dit nog op te lossen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Voor welke partij stemde u afgelopen zondag?”

 1. Brunhilde Brahm

  Als velen ontrouw worden dan blijf ik Vlaams Belang trouw.En ben ik 80 jaar in 2014 mijn stem gaat naar het VLAAMS BELANG. Zeker en Vast…

  1. Ook ik heb in deze verkiezingen niet op ‘t Vlaams Belang kunnen stemmen, maar in 2014 ga ik terug voluit voor ‘t Belang, en wel om deze reden(en);

   Volgens mij hebben veel VB stemmers voor NVA gestemd om opportunistische redenen, NVA zit niet in ‘n cordon en kan daarom ‘t spel ‘meespelen’, en op die manier (waarschijnlijk) zorgen voor ‘verandering’, ik ben daar niet van overtuigd, maar geef hem wel ‘t voordeel van de twijfel, we zullen moeten afwachten dus, vrees echter dat NVA haar beloften niet zal kunnen waarmaken en de kiezer zwaar zal teleurstellen.

   De allerbelangrijkste reden is ‘n debat dat ik bekeken heb tussen Bart De Wever en Filip Dewinter n.a.v. ‘t gelijktijdig uitbrengen van hun boek net voor de verkiezingen, volgens De Wever maakt Dewinter de juiste analyses, maar zijn oplossingen zijn ‘oorlogsretoriek’, terwijl de meeste van Filip’s oplossingen reeds in vele landen standaard is.
   De Wever wil van immigratie/multiKul ‘n ‘succesverhaal’ maken, daar droomt hij ‘n eind weg, nèrgens ter wereld is immigratie van mohamedanen ‘n succesverhaal, de Wever zal dit ook niet kunnen realiseren, islam heeft nl. ‘n ‘agenda’, en die ‘agenda’ is niet eens ‘verborgen’.

   Elk land ter wereld met ‘n zeker percentage aan immigranten van aanhangers van de religie van de ‘vrede’ kènt haar ‘succesverhaal’, ‘t zal nooit lukken!

   Maar ik wil ‘t hem (De Wever) wel zien proberen realiseren…door scha & schande wordt men wijs!

 2. Voor de gemeenteraadsverkiezingen kon ik helaas niet eens voor het Vlaams Belang kiezen, mijn stem is dan maar naar de kleinste rechtse partij gegaan. De knop “blanco” was groter dan de anderen en uiterst aantrekkelijk maar dan gaan we ook geen meter vooruit.
  Voor de provincieraad ging mijn keuze met hart en ziel naar het Vlaams Belang, de enige echte Vlaamse volkspartij!

  NVA is een schijnpartij. Even links als de anderen en door de media groot gemaakt. Trap er niet in!

  1. Ik vrees dat U gelijk heeft!

  2. Ik kon voor de gemeenteraad ook niet VB stemmen wegens geen lijst… daarom een groot kruis door alle lijsten getrokken en er zelf ‘Vlaams Belang boven geschreven. Ja, ik ken het systeem en weet dat dit een verloren stem is maar ik kon het echt niet over mijn hart krijgen een nva lijstje te steunen met een lijsttrekker van wie ik weet dat het Vlaams nationalisme hem niets kan schelen.

 3. VB natuurlijk!

 4. Normaal stem ik op het Vl.Belang! Maar gezien het cordon sanitaire vond ik het momenteel opportuun om nu op de NVA te stemmen! Volgende keer misschien weer zoals vroeger!

 5. Ontbreekt de optie; “Ik ging niet stemmen” niet?

  1. Wilfried Meerval

   Ik stemde zoals steeds blanco (sinds 2000). Lijkt me logisch om ook dat toe te voegen.

 6. Autochtone Weerstander

  Ik stemde voor “de goei” voor wie anders ? Daar is toch maar 1 partij die de billijke belangen van het Eigen Volk behartigt !

 7. Eigenlijk zou de poll moeten zijn, stemde je op het Vlaams Belang of op een traditionele partij? VB is de enige rechtse partij in Vlaanderen!

Trending

%d bloggers liken dit: