Nog steeds niet alle stembureaus geteld in één bepaalde gemeente… u mag drie keer raden welke!

We zijn momenteel al the-day-after. De uitslagen in alle gemeenten zijn geteld? Alle? Neen, één gemeente wacht nog op de uitslagen van maar liefst 7! (zeven) stembureaus. En rarara om welke gemeente gaat het hier? U raadt het al: Antwerpen natuurlijk. We kennen het spelletje onderhand al wel. Hoe het kan dat met elektronisch stemmen daags nadien nog niet alles geteld is mag Joost weten. Gent, dat met potlood en papier stemde is wél allang in orde. We kunnen ons daar vragen bij blijven stellen, maar dat gaat de telling niet versnellen vermoeden we. Zeven stembureaus, alsjemenou zeg!

5 comments

  1. Men mag toch ook niet overdrijven of veralgemenen. Heel dikwijls zijn de haperingen de fout van de kiezers. Verder zijn haperingen aan een computer altijd mogelijk. Maar nooit hoort men de lof zwaaien van de duizenden plaatsen waar alles gesmeerd verloopt. Is dat niet beetje sensatie zoeken ?

  2. Reden hiervoor zijn verschillende hertellingen. Blijkbaar is er betwisting van de stadslijst in bepaalde districten…

  3. In Hoboken was er minstens 1 kantoor met een allochtone voorzitter en allemaal allochtone bijzitters. Om 15 u hebben die alles in een grote zak gedeponeerd en zo afgegeven ‘à la’ trek er uw plan mee, wij gaan naar huis.

Comments are closed.