Wie wil scoren, moet opvallen!

De jongeren van de Open Vld hebben een filmpje gemaakt naar aanleiding van de verkiezingen. met als opzet: “Anderen lastigvallen is onaanvaardbaar.” Men draait echter bewust de rollen om en denken daarmee de kiezer te kunnen charmeren. De hoofdrollen in het filmpje werden vertolkt door een aantal Antwerpse Open Vld-kandidaten, waaronder voormalig politiecommissaris Eddy Baelemans. Soit, u moet het filmpje maar eens bekijken en ons laten weten wat u ervan vond. Realistisch is het alleszins niet, maar grappig evenmin en al zeker niet als het van een partij komt die zélf mee verantwoordelijk is voor 6 jaar wanbeleid… dat ze in het filmpje aanklagen.

4 comments

  1. Ik stem op VLAAMS BELANG al jaren lang, de enige eerlijke en betrouwbare partij die altijd de waarheid heeft gezegd en blijft zeggen…Van mij mag het terug VLAAMS BLOK heten…Ik blijf de Partij trouw zo lang ik leef!!!

  2. Ronduit belachelijk en veel slapper dan de werkelijkheid waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Als Gentenaar ben ik zelf al meermaals met dergelijke situaties geconfronteerd geweest 1x werd ik na het weigeren van een sigaret uitgemaakt voor racist en ‘vuile belg’! Een andere keer moest ik het op een lopen zetten nadat ik een aantal Vlaamse meisjes behoed had van dergelijke psychologische aanranding, uit vrees dat ik in het hospitaal zou belanden. Onlangs in het station van Gent Sint Pieters werd ik nog aangeklampt door een van die ‘nieuwe belgen’ die een verdachte belangstelling toonde voor mijn smartphone. Hij en zijn 3 handlangers werden echter gestopt door een attente voorbijganger en zetten het toen op een lopen.
    Nu is het ook diezelfde ‘Open’VLD die in Gent ook al jaren mee het beleid vormt ism de Caviaarscialisten van SP.a onder leiding van mijnheer Termont.
    Dat het in al onze steden zo zwaar mis gaat is een mooi voorbeeld van het socialistische wanbeleid dat zwaar faalt op alle niveaus, zowel federaal, regionaal als lokaal! Op 14 oktober kunnen je hier zelf iets aan veranderen! Gebruik uw stem en ageer tegen de anti-Vlaamse, belgië-minnende centrumpartijen!

    Vlaams volk, sta op!

  3. Dit was of is een belachelijk iets…Ik heb me goed geamuzeerd en ze allemaal goed uit gelachen…

Comments are closed.