6 comments

 1. Ik zeg ni allochtoon ze, kzen meestal iets minder beleefd.. Bracke terug naar SPA aub !!

 2. Voor wanneer een KB of een Vlaams decreet dat verbiedt een kat een kat te noemen,en alleen nog maar toelaat allochtonen “iets andere Belgen” of “iets andere Vlamingen” te noemen? Weet dat het bij KB verboden is een idioot een idioot te noemen. Dit verandert echter niets aan het feit dat een idioot een idioot blijft en zal blijven, of heb je liever, Heer Siegfried Bracke, dat wij u een “ietsje anders verstandelijk ontaarde” noemen?

  1. @Marc Rousseaux. Groot gelijk! Maar er is hoop! De N-VA gaat dezelfde toer op als de Volksunie destijds. Eigenlijk nog erger. En langzaam, tergend langzaam, zal de echte Vlaamse Beweger zich daarvan bewust worden.

   1. Met het soort “Bewegers” dat zich van dergelijks “langzaam, tergend langzaam” bewust wordt valt volgens mij weinig aan te vangen, laat staan te “bewegen”. Waar is dus de hoop in dit verhaal?

  1. maar wat is daar toch mis mee,moet men dan zeggen (KNIP) is dat soms beter,
   onnozelaars.

Comments are closed.