11 comments

 1. Het is maar een begin de islam heeft twee maal Europa willen veroveren en nu doen op een manier van inburgering met de hulp van onze lieve polietiekers de islam is geen geloof maar pretikt haat in de koran staat ,je zal geen ongelovige als vriend nemen wand ze zijn afvallige je zal ze ter dood brengen

 2. Ik weet niet wat ik moet denken over de grote gevaren van het idiotische gedrag van de Islam.
  Het is onbeschrijfelijk. Wat gaat de toekomst brengen voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Overal is de haat groot onder de mensen,maar niemand doet iets.Dank zij de Islam is de
  verdraagzamheid in heel europa verdwenen.
  De burgeroorlog is naar mijn mening niet meer ver weg…

 3. Met de Britten en christenen mag je alles doen! Dat is verdraagzaam zijn. Tegen moslims of zwarten mag je niets terugdoen! Das de politieke verdraagzaamheid. Iets tegen? Dan wordt je door je eigen extreemlinkse media en politieke leiders gestraft! De arbieren zijn heel dankbaar voor hun gastvrijheid en hulp. En bovendien , zijn we verplicht,( moeten, tis van moeten en dwang), ons grondgebied afs te staan en openstellen als ze vanwege armoede ocharmekes met hun bootjes vanuit Libié en andere de zee oversteken om geld onderdak en eten eisen. En we moeten hun ook moskees geven en die bouwen als ze die eisen! Herrrrr Verhofstadt en Herrrrr De GUcht kijken daar streng op toe! Deze twee tirannen mogen ook eens verbouwd worden door moslims! Dan alleen gaan hun ogen open en zullen ze de europese machthebbers en collega’s onder druk zetten iets te doen. Alhoewel, Hitler was ook niet te overtuigen.
  Zijn hardnekkigheid bracht hem ten val en vele landgenoten stierven erdoor. Zonder oorlog veranderd er hier niets en worden we bezet en onder de voet gelopen. We wachten gewoon gedwee als eens schaap tot onze de politici willen veranderen. Wij zijn toch hun onozele schapen! Meeeeuhhh!, dat is al wat we mogen zeggen, meer niet !

 4. De waanzin van de onverdraagzaamheid!
  “Onverdraagzaam zou je alleen tegenover jezelf moeten zijn, niet tegenover anderen.” Herman Hesse.

  1. @Cederic Penny:

   Het vernielen van een (Brits) kerkhof is heel wat anders dan het neerhalen van een (Britse) vlag, of pakweg het bestormen van een (Britse) ambassade…. (hetgeen vanuit uw optiek van ‘kolonialisme’ nog rechtmatig zou kunnen worden genoemd). Nee, het vernielen van graven is niets meer dan een daad van buitengewoon laffe lafaards… Immers, enkel lafaards vergrijpen zich aan doden… De lafaards van dienst waren in dit geval salafistisch-geïnspireerde, ‘ex-rebellen’…. dewelke maar al te gaarne een beroep deden op de Britse strijdmachten om Qadhafi ten val te brengen…

  2. Een kerkhof of moskee van Islamitische kolonisten neerhalen hier in het Westen? HEDENDAAGSE ISLAMITISCHE KOLONISTEN???,( er zijn immers GEEN Britse kolonisten meer in Libië ) Dat is …..wél…..een groot probleem hee aah ja!
   Maar deze zijn kolonisten die NIET weggaan hee! Dat kan je niet zeggen van de Britten want die zijn NIET gebleven!

   1. Van een scheefgetrokken vergelijking gesproken… bij mijn weten bepalen die enkele ‘islamitische’ immigranten niet ons buitenlands beleid, ons defensiebeleid, onze marktwerking, ons immigratiebeleid,…

  3. Was Noord-Afrika niet het land van de Berbers? Dan zouden de Arabieren ook kolonisten zijn. Maar ook de francofonen in Brussel en omgeving zijn eveneens kolonisten, of niet? En de Fransen in de Elzas, Baskenland, Bretagne, de Languedoc en niet te vergeten: bezet Frans-Vlaanderen!

Comments are closed.