(VIDEO) Moslimhaat in Borgerhout – de échte beelden

Wat vreemd toch:  dat onze moedige politiemensen met matrak en pepperspray het hoofd boden aan honderden jonge allochtonen die keet schopten in Borgerhout, dat hebben VTM en VRT mooi gefilmd en uitgezonden.  Maar de woestheid van de islamieten, en het feit dat piepjonge kinderen betoogden met een zwarte extremistenvlag, dat hadden onze camera’s niet gezien…  Voor die beelden moeten we bij…  Russia Today zijn.  Overigens een van de allerbeste Engelstalige nieuwszenders van het ogenblik.

7 comments

  1. ” ‘t Stad is van iedereen” ???????????? NATUURLIJK NIET ! Zelfs Belzjike is NIET van iedereen, daartoe hebben we zelfs een leger om , minstens op papier, te garanderen dat het niet het territorium is van Janneke en Mieke of Abdelkadher en Fatima. Het is dan ook onbegrijpelijk dat dit leger niet wordt ingezet ter actieve opsporing en uitzetting van illegalen, temeer daar het Strafwetboek illegaal verblijf een “misdrijf” noemt en er 3 maanden celstraf op kleeft. “‘t Stad is van ONS, Antwerpenaren “

  2. 1ste, 2de, 3de , … , of 10de generatie… mogen we nog zeggen wat er gezegd mag worden? Remigratie, nu!

  3. allen,die dubbele nationaliteit hebben,belgische afpakken,want geen enkele van hen voelt zich met dit land verbonden,behalve voor al de voordelen die ze krijgen en de echte inwoners NIET

  4. Wat is er geworden van ons vroeger zo rustig en goed om leven Borgerhout ? Je kent het niet meer terug door dit volk met oogkleppen die de werkelijkheid niet willen kennen.

  5. Kennelijk was het de enige bedoeling om de eigenvolkse folklore van de jaarlijkse braderij en Reuzekensstoet te verstoren met deze Intifada nummer elfenedertig, om terrein te veroveren om zo de Sharia als Saraceense folklore in de plaats te proberen zetten. Uw electoraal vonnis volgt op 14 oct.

  6. Wat had U nu gedacht dat de media, onder kontrole van de linkse en loge mafia’s, deze woestheid zouden uitzenden, zij zijn immers “voltijds” bezig met de strijd tegen al wat vlaams en rechts is.(=het echte probleem en gevaar!!). Het politieoptreden is anderzijds wel onbegrijpelijk: juist voor de verkiezingen de stemmenreservoirs van links aanpakken..!! Wie wil er Patrick een “kl…” aftrekken ? Een dergelijk optreden is immers voorbehouden voor de vlamingen en voor alles wat maar naar rechts ruikt !!. Het enige positieve aan deze incidenten is dat de maskers afvallen, en dat de ware aard van de islam getoond wordt. Het worden dan ook drukke dagen en weken voor de voormelde media om via negationisme en revisionisme de schade te beperken. We moeten ons dan ook verwachten aan een of ander incident(=false flag) om rechts of de vlamingen aan te vallen, en zodoende de aandacht af te leiden van de incidenten van zaterdag 15.09.2012. De
    broeders en de kameraden zullen al volop aan het samenzweren zijn om iets te vinden.(=de mollen binnen het NVA dienen dan ook in stand-by te zijn!!).

Comments are closed.