(VIDEO) ‘Positieve immigratie?’ Rellen met Koerden in Duitsland

Volgens Bart De Wever is immigratie in vele plaatsen van de wereld ‘een positief verschijnsel’.  Helaas gaf hij geen voorbeelden, dus we moeten een beetje raden.  Vandaag een eerste poging: Duitsland misschien?  Daar is de saaie mono-etnische samenleving al lang verrijkt met vele Turkse en Koerdische schatjes.  Hier wat beelden van een fijn cultureel Koerdisch festival in Mannheim, waar 2500 Koerden zo’n 13 politie-wagens verbouwden en tientallen Duitse politie-agenten verwondden.  Positief, u zegt het!

4 comments

 1. Zoals in Frankrijk bestaat er in Duitsland ook een zwarte lijst van “gevoelige steden en wijken”.Deze van Frankrijk staat op internet , deze van Duitsland is geheim(zie boek Burgerkrieg van Udo Ulfkotte).Wat er zich nu regelmatig afspeelt in alle grote europse steden, is maar een klein voorsmaakje van wat ons nog te wachten staat. Een CIA verslag voorspelt ten andere dat rond 2020 in alle grote europese steden burgeroorlogen zullen uitbreken omwille van sociale en raciale redenen. In plaats van maatregelen te nemen wordt de ziekte nog aangeprezen als de remedie, onder het motto : “hoe meer drek op de mesthoop, hoe beter”. Het uiteindelijke doel is een nieuwe wereldorde, een sovjetachtige logedictatuur en dito terreurregime. Het kan echter maar niet genoeg gezegd en geschreven worden dat de meerderheid van de bevolking, ook in Vlaanderen, hiervoor stemt en blijft stemmen. Hier ligt dus de werkelijke oorzaak van het probleem.De fundamentele keuze die dan in het stemhoekje moet gemaakt worden gaat tussen :
  1. opofferingen en overleven of
  2.het profitariaat(=brood en spelen) en de ondergang.

 2. Het rijke West Europa is al vele jaren een aantrekkingspool van economische vluchtelingen.Het zijn vooral jonge mensen die graag hun land in de steek laten omdat er hier meer te rapen valt zonder grote inspanningen te moeten leveren.Door het lakse en totaal onverantwoord migratie beleid in Europa is de multiculturele mix van volkeren totaal mislukt en uit de hand gelopen.De economische migranten slagen er zeer snel in om hun ganse familie te laten overkomen opdat deze ook nog eens de kas van onze sociale zekerheid leegzuigen.Onze wetten en normen worden door de vreemdelingen meestal volledig afgewezen en ze slagen erin , zonder tegenstand van onze politici, om hele wijken te bezetten waarin nog alleen hun eigen , meestal moslim wetten, geldig zijn..De eisen die ze stellen worden alsmaar groter en worden vaak toegestaan om rellen te vermijden.Bovendien is de criminaliteit sinds de massa immigratie fors gestegen omdat ze weten dat ze hier nauwelijks gestraft worden, laat staan financieel te moeten opdraaien.
  Of het nog niet voldoende is schrikken ze er ook niet voor terug om de conflicten van hun eigen landen in Brussel en Antwerpen te komen uitvechten tegen onze orde diensten..Ze wanen zich onaantastbaar en voelen zich alleen maar Belg of Vlaming als er iets te rapen valt bij het OCMW.
  De traditionele politici blijven hun koppen in het zand steken en willen de bevolking laten uitschijnen dat er niets aan de hand is.Onze kinderen en kleinkinderen zullen de hoge prijs van de negatieve gevolgen van de massa immigratie moeten dragen en dat is schrikaanjagend.

 3. Ik begrijp helemaal niet hoe het mogelijk zou zijn dat een civilisatie wiens model nog altijd vroeg-middeleeuws is, onze beschaving kan verrijken met wat dan ook (behalve natuurlijk met torenhoge criminaliteitscijfers en immense tekorten op OCMW-budgetten). Ik dacht dat de NV-A voor een ONAFHANKELIJK VLAANDEREN stond, niet voor een GEKOLONISEERD VLAMISTAN. Ik vrees dat de Vlaamse nationalist die op 12 oktober toch op Magere Bart zou stemme, bedrogen zal uitkomen zowel wat Vlaanderen betreft en nog meer wat de Vlaamse onafhankelijkheid aangaat.

  1. Je hebt gelijk, maar dit is voorlopig het enige wat de Vlaamse beweging los kan peuteren met de huidige brainwash van de media.

Comments are closed.