Minister Turtelboom subsidieert de, door het gerecht geviseerde, Moslimexecutieve voor 280.000 euro

Het gerecht onderzoekt al sinds 2007 het Executief van de Moslims van België. Dit groupuscule vertegenwoordigt naar eigen zeggen sinds 1999 de moslimgemeenschap in dit onzalige land. In mei 2012 vonden de speurders echter opnieuw de weg naar de adressen van de Moslimexecutieve. Ondanks deze twee gerechtelijke onderzoeken heeft Minister van justitie, Annemie Turtelboom (Open Vld) terug haar handtekening gezet onder een subsidie van 280.000 euro(!) voor dit bedenkelijk orgaan.

In 2007 werd er gezocht naar geknoei met de boekhouding en facturen. In mei werd er gezocht naar geknoei met de samenstelling van de Moslimexecutieve. Sinds 13 januari 2012 is een nieuwe ploeg aan de slag, maar de leden die zijn weggestemd, dienden een klacht in wegens valsheid in geschrifte.

“Dat is een absoluut minimumbedrag voor het hele jaar 2012”, zegt de woordvoerster van Turtelboom, Margaux Donckier. “Alleen voor de meest noodzakelijke uitgaven, zoals het uitbetalen van de imams en het betalen van de telefoon-, verplaatsing- en huurkosten van de Moslimexecutieve. De grondwet laat de minister niet toe zich te mengen in de werking van de Moslimexecutieve.”

“De islam is de op een na grootste eredienst in België. Haar vertegenwoordigend orgaan, de Moslimexecutieve, gaat volgens De Tijd sinds 2008 gebukt onder interne twisten.” zo vernemen we van De Tijd.  Annemieke laat er haar slaap niet voor en zal dus 280.000 euro van onze zuurverdiende centjes spenderen aan een bende die blijkbaar onze wetten niet erg serieus neemt. Het is maar dat u het weet.

6 comments

  1. Ik ben moslim. Lailaha ila Allah!!! Ik vind dat de regering de moskeeën niet moeten financieren. Allah is de gene die moslims kan helpen. Niet de ongelovigen. Wees moslims voor julie dood!! Gaan!!!

  2. Waar dat men een drama van maakt….280.000euro… Jaarlijks wordt Vlaanderen bestolen, in het kader van de transferten , voor een bedrag van 12 à 15 miljard euro, we gaan niet moeilijk doen om enkele miljarden meer of minder. TURTELBOOM voert gewoon de bevelen uit van de linkse en loge mafia’s die hun stemmenreservoirs moeten in de watten leggen. Het zegt wel veel over haar integriteit…als minister van justitie. Het zegt nog meer over haar geschiktheid om Antwerpen te redden, en over de VLD, als vlaams vreemd en vijandig bastion, de facto onder kontrole van het groot-oosten, dat vanuit Parijs gekontroleerd wordt. (met als stichtend voorbeeld de massamoordenaar Robespierre). Eens te meer moet worden vastgesteld dat een meerderheid van de bevolking, ook in Vlaanderen, stemt voor dergelijke kriminele praktijken.

  3. ik zelf ben moslim, en ben tegen deze crapule en onnuttige instelling. Weg er mee, schaf het finacieren van deze instelling af! Allemaal rotzakken die leden van het exectie!

Comments are closed.