In onze eigen kiesstrijd zouden we het bijna vergeten, maar deze week trekt ook Nederland naar de stembus. Na zijn enorme successen van de voorbije jaren is de roodgroene pers in Vlaanderen het erover eens: Wilders is ‘passé’. Onnozele artikels in bv. De Standaard moeten dat beeld onderstrepen. Het zou echter wel eens kunnen dat het journaille zijn wensen weer voor werkelijkheid neemt, want Wilders en zijn PVV zijn springlevend. De beelden van een bezoek gisteren aan Roermond, waar Wilders als een popster onthaald werd, zijn veelzeggend… Men kan het met de standpunten van Wilders eens zijn of niet, voor het feit dat hij zich door islam-dreigementen enkel nog kan vertonen in een kordon van lijfwachten past maar één woord: respect!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “(VIDEO) Wilders als popster in Roermond”

  1. Wilders heeft een afkeer van alles wat met de Europese Leviathan te maken heeft en in deze tijden van EU-indoctrinatie is dat een ware verademing. Als hij dat doet omdat een zogenaamde agenda van een bepaalde staat in het Midden-Oosten hem dat zou opleggen, dan is dat zo. In dat geval zijn de belangen van rechts en die staat uit het Midden-Oosten gelijklopend en zijn wij minstens tijdelijke bondgenoten.

  2. Respect voor een man die zich door rijke niet-Europese vreemdelingen overvloedig laat betalen om hier z’n gekende boodschap te verkondigen ten voordele van die vreemdelingen en hun staat in het Midden-Oosten, vind ik nogal veel gevraagd.

  3. Respect omdat hij de achterlijkste zever verteld? Dat hij bedreigd wordt door bepaalde Moslims neemt niet weg dat hij een degoutante populist is.

Trending

%d bloggers liken dit: