De gevaarlijke extremisten van Sharia4Belgium en hun Nederlandse vrienden blijven actief: in Nederland verstoorden ze een verkiezingsdebat in een moskee. ‘De sharia is de oplossing voor al jullie problemen’, zo verklaarde een baardjurk… Hier zijn de beelden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Sharia4Belgium verstoort debat in NL”

  1. Het is al bij al nog zeer beschaafd verlopen, hun praktijken kennende die elders worden toegepast, zie o.a. in Noord Nigeria….. De werkelijke verantwoordelijken zijn echter die politieke partijen die dit soort hier hebben binnen gehaald en binnen houden… en politieke partijen die verkozen worden door een meerderheid van de bevolking…. of duidelijk gesteld : een klootjesvolk dat stemt voor zijn ellende en uiteindelijk voor zijn ondergang. Dit laatste kan maar niet genoeg benadrukt worden.

  2. Helaba waar is mijnen jelaba ?

    Wij maken nu eenmaal graag boel

Trending

%d