Stem Obama/Romney voor meer politiestaat

“Als u de klok niet wil terugdraaien naar de Bush-jaren, dan moet u op Obama stemmen”. Dat moet zowat de slogan zijn van de Democratische conventie. Dat we niet teruggaan naar die jaren met de Democraten lijkt inderdaad zeker. Ze draaien de wijzers een uur door, getuige van het weglaten van bepaalde stukken tekst uit hun verkiezingsplatform. Tekst die in 2008 er nog prominent in stond, moet nu opeens verdwijnen.

Het is maar dat u het weet wanneer slecht geïnformeerden komen vertellen dat Obama nog het minste van twee kwaden is. Vergeet immers niet, stemmen voor het minste kwaad is nog steeds stemmen voor het kwaad. Niet dat de Republikeinen dus één haar beter zijn.

One comment

  1. OBAMA en ROMNEY worden beiden gekontroleerd door de illuminati banksters mafia’s van wall street.(meer uitleg hierover op de website van Henry Makow-archives en The real zionist news).
    Via tal van ingrijpende wetgevingen evolueert de USA volop in de richting van een sovjetdicactuur.
    De werkelijke vijand is niet Iran, Syrië, Noord-Korea, de Taliban..enz … maar de blanke autochtone middenklasse die op alle mogelijke manieren wordt belaagd, en vooral moet ontwapend worden.Ondertussen worden miljoenen illegalen geregulariseerd… maar is in bepaalde staten het telen van groenten in de moestuin voor het huis strafbaar….naast nog een oneindige reeks aan strafbaar gestelde gedragingen….de ene al waanzinniger als de andere.(zie website van David Icke Headlines). Een van de laatste ingezette massa vernietigingswapens tegen de middenklasse is de uitgelokte financiële crisis door de banksters van wall street. Het gevolg is een enorme werkloosheid, en tientallen miljoenen die overleven met behulp van “food stamps”. (een soort van rantsoenzegels die hier tijdens de WO2 in voege waren..!!!!)

Comments are closed.