In Zuid-Afrika is sedert de machtsovername door het communistische ANC, gesteund door gans links Europa, een genocide aan de gang tegen het blanke Afrikanervolk.  Duizenden boeren werden al vermoord, tienduizenden anderen zijn gevlucht.  Bij één van die vele vreselijke aanvallen werd vorig jaar Almaro Viana, een kind van 12, verdronken opdat hij de moordenaars niet zou verdenken.  De daders staan momenteel terecht.

We nemen volgende tekst over van een Zuidafrikaanse website:

“Julle is bang, baie bang. Julle is bang om tronk toe te gaan! (naar de gevangenis te gaan)” het ’n familielid gister op drie mans in die beskuldigdebank in die Vereeniging-streekhof geskreeu kort nadat die hof verdaag het. Tony Viana (53), sy vrou, ­Geraldine (42) en hul seun, Amaro (12), is op 1 Oktober 2011 in hul huis in Walker­ville, suid van Johannesburg, vermoor.

Vonnisverrigtinge in dié saak sou gister begin nadat Patrick Petrus Radebe (24) en Sipho Mbele (21) op 23 Julie skuld beken het op drie aanklagte van moord, verkragting, huisbraak met die opset om te steel, roof met verswarende omstandig­hede, die besit van ’n ongelisensieerde vuurwapen, die onwettige besit van ammunisie en opsetlike saakbeskadiging. Sphiwe David Motaung (20) het skuld beken op aanklagte van huisbraak met die opset om te steel, roof met verswarende omstandighede en opsetlike saakbeskadiging. Luidens Radebe en Mbele se gesamentlike verklaring in Julie erken hulle die moorde.

Hulle het Amaro se pa geskiet, sy ma om die beurt verkrag en haar geskiet en Amaro, wat uit vrees gehuil het, se mond toegebind en hom in ’n bad kookwater gegooi om te verdrink. Radebe en Mbele het gister aangedui dat hulle ’n ander regsverteenwoordiger wil hê.

Natalie Rodrigues, Geraldine se suster, Caroline Dreyer, haar ma, en Gabriela Correia, Tony se dogter uit sy eerste huwelik, was gister in swart in die hof. Die saak is tot 20 September uitgestel vir die aanwysing van ’n nuwe regsverteenwoordiger.’

Bij de vele dikgesubsidieerde NGO’s die destijds voorop liepen in de anti-apartheidsbeweging blijft het intussen oorverdovend stil.  De vakbonden, de kerken, de ontwuikkelingshulpclubs als 11.11.11:  ze vinden de anti-blanke genocide geen woord waard.  Genocides zijn voor links immers erg – op voorwaarde dat niet-blanken het slachtoffer zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Anti-blanke genocide in Zuid-Afrika: blank kind van 12 verdronken”

  1. De in de laatste paragraaf genoemde groepen met daarbij nog de kampioenen van de rechten van de mens, de anti-racisten en de anti-facisten…enz… zijn in feite allemaal krypto-kommunistische organisaties… die de verborgen agenda’s van de nieuwe wereldorde uitvoeren, in opdracht van de illuminati banksters van de city en wallstreet. Al deze mantelorganisaties zijn gepatenteerde leugenaars en bedriegers en politieke psychopaten van het ergste en het gevaarlijkste soort. Zij handelen cfr de TEN RULES van Sun Tsu. Overal voeren ze oorlog tegen de autochtone middenklasse die moet vernietigd worden op welke manier dan ook. Gezien de linkse en loge- mafia’s ook de media onder kontrole hebben, kunnen ze zich alles veroorloven, zonder gevaar. Dit illustreert nogmaals het belang om deze nieuwe wereld orde en wat er achter schuil gaat, grondig te bestuderen om te kunnen begrijpen waarom er bepaalde fenomenen zich voordoen, toeval bestaat immers niet op dit niveau.

Trending

%d