Als Gordelaar hebt u ze waarschijnlijk wel gezien. Vlaams-nationalistische militanten die met de Vlaamse Leeuw opstapten naar Rode om daar het feit aan te klagen dat de burgemeester het FDF verkiest boven haar Vlaamse inwoners. Men zag militanten van Voorpost de wandeling trekken en elders zag men militanten van TAK de CD&V’ers saboteren. Maar Olivier Maingain zag nog een andere organisatie.

Allereerst nam hij Di Rupo op de korrel. Die had de Gordel in de eerste plaats een “familiaal en sportief evenement” genoemd. Volgens Olivier Maingain geeft hij daarmee de Vlaams-nationalisten en fascisten gelijk. Want dat familiaal evenement is volgens Maingain niets meer of minder dan een bijeenkomst van extreem-rechts. Met fascisten als de CD&V die durven rondfietsen met “BHV gesplitst, dank u” op hetzelfde evenement als de N-VA en het Vlaams Belang. Sterker nog, zelfs de VMO was aanwezig! Althans toch volgens Maingain.

Maar zoals iedereen weet, is de wereld van het FDF vaak een stuk verschillend van de realiteit. Wat de CD&V overigens nooit heeft weerhouden om met het FDF te besturen trouwens…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Zag u de VMO op de Gordel?”

  1. De VMO wordt wel vaker gespot door (hallucinerende?) franstaligen en progressieven op Vlaamse manifestaties

  2. geef ons drie maingains , twee happarts en “een onckelinks lags vlaamse kant in plaats van een Beke , een crootje en carlientje c’hem onder de Steve gelegen

  3. De VMO gezien niet, maar ik heb het VMO lied wel door de straten van Rode horen schallen! :D

  4. FDF zou beter eens in de spiegel kijken, zij zijn het beste voorbeeld van fascisme.

  5. strijd met de VMO houzee

Trending

%d