Dode Navy SEAL’s < dode rapper Heavy D

Op 8 november 2011 overleed Amerikaans rapper Heavy D. Hij stond bekend om inspirerende teksten als “Heav’ Diggy, niggy be jiggy, Gruff you wit me?” en “You on my mind like all the time pussy ass nigger bitches“. Op 6 augustus sneuvelden 30 Amerikaanse soldaten in Afghanistan, waaronder 17 Navy SEAL’s. Deze stonden bekend voor het vechten met Taliban in barre omstandigheden, de SEAL’s dan weer voor het doden van Bin Laden. President Obama stelde dan ook direct zijn prioriteit.

Tijdens de begrafenis van Heavy D las Al Sharpton een brief voor die persoonlijk door president Barack Obama was geschreven. Daarin stond onder andere dat hij zijn “diepe medeleven toonde aan de familie in deze moeilijke tijden.” Tevens zei Obama dat Heavy D herinnerd zou worden voor zijn “besmettelijk optimisme en zijn vele bijdragen aan de Amerikaanse muziek”.

Toen Karen en Billy Vaughn, ouders van een gesneuvelde Navy SEAL een brief kregen van de president leek het al veel minder gemeend. Wat ze kregen was een getypte brief ondertekend door een machine. Zij zochten andere ouders op van gesneuvelde soldaten en zo ontdekten zij dat het een standaardbrief was waar enkel de namen waren aangepast.

One comment

  1. /care dat er Amerikaanse soldaten sterven. Of ze nu bereidwillig soldaat zijn of niet, ze werken mee aan het VS-imperialisme.

Comments are closed.