De ‘jongeren’ die de buschauffeur aanvielen zijn wel degelijk allochtonen!

U las het al wel in de politiek correcte media. Enkele dagen geleden hebben een aantal ‘jongeren’ een buschauffeur aangevallen. Deze ‘jongeren’ zijn ondertussen allemaal geïdentificeerd, maar toch blijven de media spreken over ‘jongeren’. Slechts één journalist zei wat we allang met z’n allen vermoedden: het waren allochtone jongeren. Over het incident van gisteren, waarbij ‘minderjarigen’ op de Antwerpse Luchtbal een sporthal overvielen (op zoek naar ballen?), is het nog gissen wat de etnische achtergrond is van deze ‘minderjarigen’.

We gaan geen lang artikel wijden aan de feiten zelf – die spreken helaas voor zich – maar het valt té hard op hoe, vlak voor de verkiezingen, incidenten in en rond Antwerpen worden aangepakt in de media. ‘Jongeren’, ‘minderjarigen’, … Het is schrijnend om deze politieke correctheid over ons heen te moeten krijgen, terwijl we allen weten hoe de criminele vork aan de allochtone steel zit. In ieder geval willen we Nikolas Vanhecke van De Standaard feliciteren met zijn moed om het woord ‘allochtoon’ in de mond te nemen. Proficiat!

10 comments

 1. Het gaat zover moeten komen,dat ‘t vlaamse volk ‘t recht in eigen handen neemt,want politiek gaat er toch niets veranderen,”ze schijten in hun broek mijnheer”. Vroeg of laat gaat de boel toch ontploffen,en wel op Europees gebied,dat is zo zéker als Dinsdag na Maandag komt !!

 2. Als dergelijke praktijken schering en inslag zijn, is dat het gevolg van beslissingen die al of niet genomen werden door politieke partijen die de meerderheid vormen in dit land, en die verkozen zijn door een meerderheid van de bevolking , ook in Vlaanderen. Dus de meerderheid heeft hiervoor gestemd. Het gaat hier ten andere ook over een bewust gevoerde verrottingsstrategie van de linkse en logemafia’s waarbij het er op neer komt de autochtone middenklasse op alle mogelijke manieren te terroriseren en te plunderen. Alleen in dergelijk klimaat van angst en onzekerheid kunnen er bepaalde ingrijpende maatregelen door de strot geduwd worden, die passen in het kader van de nieuwe wereldorde. Het is hierbij vanzelfsprekend dat de door de linkse en logemafia’s gekontroleerde media mee in de slag zitten om te liegen en te bedriegen. Het is trouwens het enige waar ze echt goed in zijn. Hieruit volgt dan ook dat alleen een krachtig signaal in het stemhokje een mogelijkheid geeft op verandering. Het komt er dan ook op aan de kiezer te konfronteren met de ellende die hij dagelijks ondervindt en het oorzakelijk verband met de keuze die hij heeft gemaakt in het stemhokje.(onder het motto: wie niet wil horen die moet maar voelen).Als men voor deze ellende stemt, dan moet men nadien ook maar zwijgen.!!!

 3. Is dit enkel in verkiezingsperiode dat onze politiek correcte media de etnische afkomst van criminele daders achterhoudt? De VRT spreekt steeds over ‘jongeren’ en ‘minderjarigen’. Alleen wanneer het over – naar VRT-normen – positief nieuws is, dan zijn allochtonen, of jongeren van …arkomst…. De man in de straat weet immers beter!

 4. De toestand in Vlaanderen begint snel en met grote zekerheid af te dalen naar een soort gemeenschap waarin de duizenden asielzoekers zich keren tegen onze wetten,normen en waarden.Ze aanvaarden geen enkel gezag noch van de overheid noch van de politie…In de Vlaamse steden en gemeenten verhinderen ze , telkens in grote groepen, elke controle door de politie.Als er dan toch iemand van hen wordt opgepakt , trekken ze in grote groepen naar het politie kantoor om te protesteren en dikwijls om de boel kort en klein te slaan.Ze proberen een toestand te scheppen waarin de gezagsdragers angst krijgen om nog tegen hen op te treden, zodat ze in hun wijken zelf de wet kunnen bepalen.Onze traditionele politici weigeren alsnog deze kritieke toestand te erkennen uit angst voor nog meer rellen.
  De media doen een geweldige poging om deze gevaarlijke toestanden niet te vermelden in hun kranten of tv om de bevolking te misleiden.

 5. Kindergeld afnemen!!! 1st misdrijf 25% gedurende 1 jaar 2de incident 75% voor 2 jaar en de 3de keer 100% afnemen of tot de schuld is betaald aan het slachtoffer of aan de aangebrachte schade!
  Betalen moet ze doen, mocht het een Belg geweest zijn zou deze reeds berecht zijn geweest!

 6. Zodra wij vernamen dat de gepleegde feiten door “jongeren” gepleegd waren, wist iedere normale burger dat het door “allochtone” jongeren gepleegd waren. Wanneer gaan onze kranten de WERKELIJKE feiten melden ?

 7. Groot gelijk,buiten ermee gans de familie terug naar land van herkomst

 8. Word het eens geen tijd dat we eens met de grove borstel door stad gaan .. al de jongeren die een misdrijf gedaan hebben uit het land zetten samen met hun ouders broers en zusters . Of we nemen hun belgische paspoort af . en doen ze nog zulke zaken . uit het land zetten … Wij vlamingen zijn het beu dat deze kinderen hier alles mogen … en wat als ze vrij komen ?? deze kinderen en hun familie hebben geen respect voor dit land waarom ze nog hier laten wonen !!! … eens je iets zegt ben je racist . Nee stop met deze zever en maakt er werk van …. PAS DE WET AAN ………

Comments are closed.