Zowat 5000 echte Vlamingen trokken vandaag naar Steenstrate bij Ieper voor de 11e editie van de IJzerwake, de Vlaamsnationale herdenking van de gesneuvelde soldaten in WOI en een manifestatie voor Vlaamse onafhankelijkheid.

RechtsActueel was erbij – hier zijn onze foto’s!  Een klik op een foto start een diareeks, schuiven door links of rechts te klikken op het scherm.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “(FOTOVERSLAG) Dit was de IJzerwake 2012”

  1. Met de voetveeg verwelkomingsvlag vrees ik dat u een deel – door de weersberichten afgeschrikte thuisblijvers- helemaal niet heeft gecharmeerd, net zo min als uw dienaar.

    De tv-beelden en de foto’s in het HLN en op het internet zijn niet bepaald aanmoedigend om hen en ( sommige andere) nieuwkomers aan te moedigen de IJzerwake mee te beleven.

    Het lijkt mij niet alleen compleet overbodig maar zelfs in strijd – en een smet – met het overigens heel stijlvol en waardig gebeuren van de IJzerwake.
    Met VLaams-republikeinse groet!

  2. Mooie foto’s van weer een prachtige dag onder Vlaamse vrienden.

  3. Bedankt voor de foto’s, ikzelf heb vandaag door gezondheidsproblemen verstek moeten geven, de 1e maal in 50 jaar, dankzij R.A. krijg ik dan toch een mooi beeld van onze Wake.

Trending

%d bloggers liken dit: