In heel Vlaanderen maken Vlaamse vrijheidsstrijders zich op voor de IJzerwake morgen in Steenstrate, bij Zuidschote, in Ieper. Het wordt een heuglijke dag: deze IJzerwake wordt die van de definitieve overwinning op het door belgicisten en linksen gekaapte IJzerbedevaartcomité, dat er morgen de brui aan geeft. Diegenen die sinds 1995 kozen voor het Vlaamse en Belgische subsidiegeld gooien na een krachtmeting van bijna 20 jaar de handdoek in de ring; de IJzerwake is vanaf morgen de énige Vlaamsnationale vertegenwoordiger van de IJzerbedevaarttraditie.

Alleen in Steenstrate zullen jaarlijks in de zomermaanden de gesneuvelde Vlaamse frontsoldaten herdacht worden in de geest van Zelfbestuur, Godsvrede, Nooit meer oorlog. RechtsActueel zal erbij zijn en brengt zo snel mogelijk een fotoverslag. Met onderstaand beeldverslag van vorig jaar kunt u al in de stemming komen… Voor elke Vlaming die in een ordentelijk bestuurd eigen land wil leven is er morgen, weer of geen weer, maar één plek: de weide in Steenstrate, waar de plechtigheid begint om 11 uur!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Naar de IJzerwake van de Vlaamsnationale overwinning”

  1. We zijn uiteraard aanwezig, vandaag eerst andere verplichtingen in Stabroek 20 jarig bestaan van de afdeling moet ook gevierd worden , houzee !

Trending

%d bloggers liken dit: