900 mensen op de been voor monsterrazzia’s tegen ‘extreem-rechts’ in Duitsland

In Duitsland werden deze voormiddag monsterrazzia’s gehouden tegen wat men noemt “extreem-rechts”. Maar liefst 900 mensen werden ingezet tegen 120 plaatsen in Nordrhein-Westfalen (NRW). De term ‘neo-nazi’s’ werd uiteraard ook niet geschuwd in de Duitse media. Drie nationalistische verenigingen werden geviseerd omwille van hun “extreemrechtse criminele activiteiten”. Goed gelachen dus, wie hier intrapt is ofwel links ofwel dom en naïef.

In gemeenten als Aken, Dortmund, Kreis Düren en zo meer ging het gerecht op zoek naar sporen van extreem-rechts. Wat men allemaal gevonden heeft is nog niet duidelijk, maar dit soort intimidaties zijn ons niet vreemd. Zeer velen in de Vlaamse beweging kregen ook al te maken met huiszoekingen waarbij de meest debiele zaken in beslag werden genomen als ‘bewijs’ van bendevorming, wapenhandel en zo meer. Bij een huiszoeking bij een ex-VMO’er in Kieldrecht werd nog niet zo gek lang geleden een bijl meegenomen uit de schuur. De huiszoeking kaderde in het onderzoek naar de bende van Nijvel en deze bijl kon wel eens een bewijs zijn dat de VMO iets te maken had met de bende van Nijvel. Tot zover het niveau de Belgische justitie…

In de Duitse media wordt nu gezwaaid met de cijfers van extreem-rechtse criminaliteit. Deze zou onrustwekkend gestegen zijn: “Mit 1517 rechtsmotivierten Straftaten habe es zwischen Januar und Juni im Vergleich zum Vorjahreszeitraum 52 Fälle mehr gegeben. Für das Jahr 2011 wurde mit 3015 Straftaten der dritthöchste Wert für rechte Kriminalität in NRW in den vergangenen zehn Jahren registriert.”

Klik hier voor een videofragment.

De vraag die zich dan stelt: wat zijn die extreem-rechts gerelateerde criminele feiten dan? Gaat dat over skinheads die ex-communistische bomma’s beroven van hun handtas? Gaat het over blanken die een auto stelen van een vreemdeling? Gaat het over inbraken door blanken bij Oostblokkers? Of eerder de verkoop van zware drugs aan negers, waarbij deze laatste de kans heeft het leven te laten?

Neen! We kwamen te weten dat één van de meest geregistreerde ‘extreem-rechtse feiten’ graffiti betreft. Nou moe! Het Duitse gerecht spendeerde dus vandaag vele duizenden euro’s belastinggeld aan enkele ‘ordinaire vandalen’ die krampachtig pogen de maatschappij te wijzen op de gevaren van de massa-immigratie, de gevaren van de crisis door de Euro en de alles-bepalende EU, de gevaren van drugs voor onze jeugd en ga zo maar door. Moet er nog zand zijn?

(bekijk hier de webstek van één van de ‘criminele’ organisaties)

3 comments

  1. Als men regelmatig de National Zeitung leest, dan weet men dat men zeer voorzichtig moet zijn als het over “extreem-rechts” gaat. In heel wat gevallen zijn deze groeperingen geïnfiltreerd en gemanipuleerd door de veiligheidsdiensten. De bedoeling is enerzijds het uitlokken van incidenten waarin dit “extreem-rechts” betrokken is, om alles wat rechts is in diskrediet te brengen. Anderzijds zijn dan dergelijke “incidenten” aanleiding om bepaalde ingrijpende wetswijzingen er door te krijgen, waarin men in normale omstandigheden niet zou lukken. Een ander “positief” gevolg zijn de enorme geldsommen die gespendeerd worden in de strijd tegen extreem-rechts, en die ten goede komen van een links en groen profitariaat.
    Onafgezien van het voorgaande, zijn deze razzia’s kenmerkend voor de steeds verdere sovjetisering van de maatschappij. In de grond wil men voorkomen dat de waarheid wordt gezegd en geschreven. Het verzet tegen de euro, de immigratie, de misdaad enz… wordt dan gekriminaliseerd via het stigma van “extreem-rechts”.

Comments are closed.