Hier is hij dan: de Vlaamse editie van Junge Freiheit! Morgen pas bij de abonnees, vandaag al op Rechts Actueel

Het Duitse weekblad JUNGE FREIHEIT (JF) verschijnt morgen voor het eerst met een anderstalige titelpagina, namelijk in het Nederlands. Deze speciale editie – met een oplage van meer dan 4.000 exemplaren – zal volgende zondag uitgedeeld worden ter gelegenheid van de 11de IJzerwake in Steenstrate – een belangrijke gebeurtenis voor Vlamingen die een eigen staat opeisen – en zal verder naar verschillende verdeelpunten in heel België verstuurd worden.

In het hoofdartikel verklaart JF-auteur Michael Paulwitz dat” Europa nood heeft aan vrije en onafhankelijke naties en aan een vrij Vlaanderen.” De bekende Vlaamse politicoloog prof. dr. Bart Maddens legt in een vraaggesprek met JF redacteur Moritz Schwarz uit waarom België uit elkaar zal vallen. “De Vlamingen willen geen België en geen Europese superstaat.”

JUNGE FREIHEIT heeft grote sympathie voor dit moedige streven naar Vlaamse onafhankelijkheid. De Vlamingen zijn een voorbeeld voor vele Europese volkeren. Daarom verschijnt JF deze week voor het eerst in een speciale editie met een Vlaamse titelpagina. “Daarmee brengen we een echte Europese publicatie tot stand”, zegt JF-hoofdredacteur Dieter Stein.

Hieronder kan je de artikels en voorpagina bekijken en lezen.
(klik op de afbeeldingen voor het volledige beeld)


2 comments

  1. Met de NVA verandering .. denk het niet ;-). Ze willen wel, als iedereen hen in de armen sluit. En dat zal nooit lukken vrees ik. Kuitenbijters hebben tegenstanders nodig.

Comments are closed.