Nadat Etienne Mangé dit weekeinde het aardse leven inruilde voor de eeuwige jachtvelden, wordt hij nu gevolgd door Guy Spitaels. De link tussen de twee? De Agusta-affaire en hun rode politieke overtuiging. Spitaels was voorzitter van de PS en Mangé was penningmeester van de SP ten tijde van de Agusta-affaire. Samen stonden ze voor de rechtbank op verdenking van het ontvangen van smeergelden, waarmee ze omgekocht werden om in de hoedanigheid van beleidsmakers 46 Agusta-helikopters aan te kopen voor het Belgische leger.

Het is een nogal ongelukkige periode voor de socialisten om herinnerd te worden aan de meest zwarte pagina’s van hun socialistische geschiedenis. Enkele maanden voor de verkiezingen wil je als partij liever niet geconfronteerd worden met een verleden van fraude en omkoopschandalen. Anderzijds is de socialistische familie in België nogal gewetenloos wat dit betreft en heeft het nog steeds bedenkelijke poenpakkers in haar rangen. Hoe ze aan de poen geraken, maakt hen niet uit, zelfs niet als daar de gewone man in de straat (waar ze zeggen voor op te komen) daar het slachtoffer van wordt. We komen zeker nog terug op deze twee heren en we blijven de socialistische drang naar meer geld op de voet volgen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Tweede fraudeur Agusta-affaire, Guy Spitaels, overleden”

 1. Eerst MANGE, nadien SPITAELS, wie is de volgende… gingen er of gaan er nog lijken uit de kast vallen, zodat potentiële gevaarlijke getuigen moeten geneutraliseerd worden ?
  Ondanks het socialistisch karakter van de Augusta zaak, mag men het doorslaggevende belang van de loge(=het door parijs gecontroleeerde groot-oosten) niet uit het oog verliezen. Het gaat hier om de “macht” in België sinds 1830.(=en over de afstammelingen van de politieke en economische collaborateurs tijdens de 20 jaar durende franse bezetting= het eerste sovjet achtige terreur regime avant la lettre!!). Een zaak is wel zeker : de “drie” van de elgus bar in maastricht zijn nu dood!!
  Een andere zaak is ook zeker : dit dossier was de werkelijke aanleiding voor de hervorming van de politie en gerecht, en de politieke hold-up erop, cfr een vrije tribune in de Tijd. Het dossier Augusta-Dassault was geen probleem op zich zelf, maar het mocht niet meer eindigen voor het Hof van Cassatie, en het was dan ook nodig dat aan de bron kon worden ingegrepen, via een volledige registratie van alle gegevens inzake lopende onderzoeken, zodat men zeer snel kon ingrijpen waar nodig. . Sindsdien zijn er geen grote zaken van die aard meer geweest, voor het gerecht. Men kan natuurlijk ook dromen dat nu alles korrekt verloopt..!!!

 2. „Alles was Sozialisten von Geld verstehen, ist die Tatsache, dass sie es von anderen haben wollen.“(Konrad Adenauer)
  “Die neue Armut ist eine Erfindung des sozialistischen Jet-sets” (Helmut Kohl)
  “Die Sozialisten von heute haben aus der Vergangenheit nichts gelernt, sie haben keine Dummheit vergessen und keine Weisheit gelernt” (Franz-Josef Strauss)
  „Ein Roter ist erst dann richtig glücklich, wenn er anderen etwas wegnehmen kann.“ (Hans G. Bronik)

Trending

%d bloggers liken dit: