Moordenaar Eugene Terre’Blanche heeft aids, schuldige: de vermoorde Terre’Blanche…

Op 3 april 2010 werd Eugene Terre’Blanche vermoord in zijn huis. Het was een triest dieptepunt voor de fel geplaagde blanke Zuid-Afrikanen, die te kampen hebben met de Plaasmoorden. Het proces rond deze moord is nog steeds aan de gang en er werd vandaag weer een opvallende beschuldiging geuit aan het adres van de voormalige AWB-leider. Eén van de moordenaars, Chris Mahlangu, beweert dat Eugene hem besmet heeft met HIV. Het kan haast niet gekker!

Op 12 april van dit jaar werd Eugene vrijgesproken van aanranding van zijn moordenaars. Die wilden die leugens maar al te graag als aanleiding gebruiken voor de moord die ze op hun geweten hebben. De rechter oordeelde echter dat van aanranding geen sprake was. (lees hier meer) Vandaag, bijna een half jaar later, komt Mahlangu terug af met de bewering dat hij aangerand werd door Terre’Blanche, ditmaal met een extra toemaatje: de besmetting met aids door die aanranding.

In de media verscheen vandaag het nieuws dat in Nigeria een geit werd gearresteerd op verdenking van deelname aan een gewapende overval. De politie is ervan overtuigd dat de echte dader zich door magie heeft omgetoverd in de bewuste geit… (dit is geen grap!) Dit verhaal leert ons dat bepaalde negers blijkbaar zeer goed kunnen liegen of enorm goedgelovig zijn. Het leugenachtig verhaal van de moordenaar van Terre’Blanche sluit hier naadloos op aan. Het is echter een zoveelste pijnlijk moment tijdens het proces naar aanleiding van deze moord.

 

2 comments

Comments are closed.