Speciale ‘Vlaamse’ editie van Junge Freiheit verkrijgbaar op de IJzerwake

Het Duitse conservatieve weekblad Junge Freiheit zal, naar aanleiding van de IJzerwake, in een aantal artikels dieper ingaan op de complexe politieke situatie en de toekomst van België. Speciaal voor deze gelegenheid zal de voorpagina volledig in het Nederlands verschijnen. Van dit toch wel bijzondere nummer zullen er op de IJzerwake 1.000 exemplaren gratis verdeeld worden. Wie een exemplaar wil, kan daarvoor terecht aan de stand van Radio Rapaille tijdens het IJzertreffen. Lezers van ’t Pallieterke die wegens omstandigheden de IJzerwake moeten missen, kunnen dit gratis exemplaar van Junge Freiheit bestellen via 03/232 14 17 of 03/233 03 94 (tijdens de kantooruren) of via redactie@pallieterke.info. Na de IJzerwake wordt Junge Freiheit dan per post toegezonden.