Winkelketen ‘Suprabazar’ verkoopt ‘jointbic’ voor schoolgaande jeugd

De winkelketen Suprabazar, met vijf vestigingen in Gullegem, Tielt, Harelbeke, Hulste en Lovendegem, promoot in haar meest recente ‘terug naar school’-folder wel heel bijzonder kantoormateriaal voor de schoolgaande jeugd:  Een heuse bic in joint-vorm…  Als promotie van druggebruik kan dat tellen.  Op facebook wordt verontwaardigd gereageerd – en terecht.  Hopelijk zorgt het plaatselijke gerecht er snel voor dat deze rotzooi uit de rekken verdwijnt – onze lezers die in Oost- en West-Vlaanderen wonen kunnen misschien helpen door met de folder naar de politie te gaan en klacht in te dienen?  Het hier gepleegde misdrijf is ‘aanzetten tot druggebruik van minderjarigen’.

7 comments

 1. Beste

  Wij begrijpen uw reactie.
  Onze verontschuldiging hiervoor.
  Wij hebben de bewuste balpen uit onze rekken genomen.
  Wij hopen dat onze winkel hierdoor geen foute indruk nalaat bij jullie.

  Met beleefde groeten

  Mieke vanhalst
  Supra Bazar

 2. een klacht neerleggen bij de politie in een geseponeerde klacht.
  Wel heb ik zowel De federale overheidsdienst – economie en Testaankoop en ook SupraBazar ingelicht over deze netelige zaak

 3. waar jullie spel van maken zeg… waarom ook niet reageren op speelgoedwapens met als reden ‘aanzetten tot geweld’ ?

 4. Eerlijk gezegd liggen er maar weinig mensen hier wakker van. Ipv uren te gaan wachten in een onderbemand politiekantoor met overwerkte agenten om een te seponeren klacht te gaan indienen, kan men beter zijn energie steken is zaken die er écht toe doen.

 5. In eerste instantie is het noodzakelijk te weten welke belangen er achter deze winkelketen SUPRABAZAR schuilgaan, en waarmee deze belangen verbonden zijn. Op dat niveau en in dit domein is toeval steeds uit te sluiten. Gebeurt deze verkoop alleen in Vlaanderen of ook elders?
  Bovendien is het zo dat het bezit van soft drugs voor persoonlijk gebruik,,tot 3 gram toegelaten is. De grens van 3 gram is zeer rekbaar. Voor de linkse en loge mafia’s zijn drugs helemaal geen probleem, in tegendeel, het maakt deel uit van hun arsenaal wapens die worden ingezet tegen de eigen bevolking, in dit geval de middenklasse die moet vernietigd worden. (zie de methodes van de Frankfurter Schule en van Antonio Gramsci). Een klacht bij de politie en gerecht zal weinig uithalen, en op de regime pers moet men al helemaal niet tellen. Had de voormelde winkelketen echter een bic van het vlaams belang aangeboden dan was het kot wel te klein geweest. Dit illustreert duidelijk waarmee men in feite bezig is. Het enige efficiënte wat men kan doen is deze winkelketen boycotten. Ondanks alles telt uiteindelijk voor een dergelijke keten, alleen het geld.

Comments are closed.