Na Griekenland is nu ook Frankrijk de strijd aangegaan met de illegalen in hun land, plots zijn de socialisten wel erg stil…

Eerder deze week berichtten we over de poco-wereld die in shock bleek te zijn omdat in Griekenland Operatie Zeus Xenios gestart was, waarbij meer dan 5000 vreemdelingen werden gearresteerd bij controles in verband met illegaliteit. (lees hier) Wel, de poco-wereld lijkt nu plots in stilte gehuld nu blijkt dat hun socialistische broodheren in Frankrijk net hetzelfde doen. De nog vrij verse rode Franse president Hollande is de oorlog aangegaan met de illegalen in zijn Douce France.

Op verschillende plaatsen waaronder Rijsel (Lille), Parijs en Lyon werden afgelopen woensdag honderden illegale Roma-zigeuners gearresteerd. Hun kampen werden afgebroken en velen van hen werden al teruggestuurd naar Roemenië. Frankrijk wil hiermee naar eigen zeggen ‘illegale gemeenschappen’ terugdringen. Manuel Valls, socialist en Frans Minister van Binnenlandse Zaken benadrukt het belang van deze operaties. “De buren van deze illegale kampen klaagden over de overlast die deze Roma-kampen met zich meebrachten.”

Franse socialisten en poco’s begrijpen niet goed dat ‘hun’ socialistische voorbeeld de politiek volgt aangaande de Roma’s, die begonnen werd door de duivel in hoogsteigen persoon en toevallig de vorige president: Nicolas Sarkozy. De kiezers van Hollande gingen er vanuit dat hun rode én liberale held de Roma’s met rust ging laten. Dat hebben ze verkeerd gedacht dus. Niet enkel het criminele gedrag dat voortkwam van vele zigeuners is overigens een aanleiding van deze kordate aanpak. Ook het feit dat in de kampen plots hardnekkige ziektes opdoken zoals TBC, gaf de aanleiding om tot deze acties over te gaan.

Het grootste probleem blijft natuurlijk het feit dat Roemenië een lid is van de EU, waardoor Roma’s zich vrij kunnen verplaatsen van hun thuisland naar eender welk ander land binnen de grenzen van de EU. Ook Engeland weet dit en besloot dan ook vorig jaar om enkel nog Roemenen op het eiland toe te laten, indien zij een bewijs van werk kunnen voorleggen, of wanneer zij zichzelf financieel kunnen onderhouden. In Frankrijk zullen de controles met deze twee voorwaarden (en andere uiteraard) opgedreven worden, om meer illegale toestanden in de toekomst te vermijden. Wanneer in België mevrouw De Block?

5 comments

  1. zolang links en vooral sp.a het voor het zeggen hebben, in dit verdomd land waar de minderheid
    de meerderheid blijft onderdruk zetten ,zal er zeker niets veranderen.

  2. Men mag zich niet laten misleiden, en als de socialisten zwijgen is daar een reden toe. Er is dus niets verandert, wel integendeel : zie artikel op website Der Standaard.at- frankreich dd. 27/07/2012 met als titel : Paris gibt Sarkozys Ausländerpolitik auf. De kranen worden opnieuw volop opengedraaid, de inburgerings- en naturalisatie voorwaarden worden een lachertje. Er is slechts 1 uitzondering : de romazigeuners. Dit is ook begrijpelijk, zij stemmen niet en worden ook de islamitische broeders geminacht. Men slaagt dus 2 vliegen in één klap: men stelt het islamitische stemmenreservoir te vreden, en men misleidt de autochtone rechtse fransen. De nieuwe politiek werd reeds bekritiseerd door de vorige minister van binnenlandse zaken Claude GUEANT(UMP). De geplande grenskontroles worden evemin doorgevoerd.De uitwijzingen van ilegalen worden praktisch zo goed als onmogelijk, uitgezonderd wanneer het in het kraam van de linkse en loge mafia’s past.

    1. In tegenstelling tot haar voorgangers lijkt zij toch aardig bezig te zijn… Maarja, in tegenstelling tot haar voorgangers stelt nu ook niet zo heel veel voor é.

Comments are closed.