Gisteren behaalden we de kaap van 400.000 bezoeken aan onze webstek Rechts Actueel. Voor we verder gaan, willen we uiteraard al onze lezers bedanken en dan vooral die lezers die dagelijks terugkeren naar onze nieuwswebstek! Bedankt dus! Vorig jaar in juli vernieuwden we onze webstek met duidelijk positieve gevolgen. 400.000 lezers op één jaar tijd is een mooi resultaat. Laten we even enkele feiten opsommen.

Het meest gelezen artikel blijft NMBS-personeel: ‘Allochtonen vernielen en verkrachten in trein, gevolgd door perscensuur’ met 14.661 lezers. Op ruime afstand volgt het dolkomische “Ik denk het niet Job” met 5491 lezers. Hieronder de rest van de top-10:

Griekenland quasi failliet: socialistische regering verbrast toch 16 miljoen euro voor bouw moskee! 3,787
Sharia4Belgium en Abu Imran willen Atomium afbreken 2,772
Ilse Uyttersprot: et alors? 2,450
Missie en contact 2,394
Raf Liedts overleden, een korte terugblik op het leven van deze oud-NSV’er en -Vlaams Belanger 1,888
[VIDEO] Als Ierse supporters een lied zingen, is dat nooit zonder reden! Het verhaal achter ‘The Fields of Athenry’ 1,735
Vlamingen (en Amerikaan) aangehouden wegens tonen Vlaamse Leeuw op 21 juli in Brussel 1,729
KVHV bezet IJzertoren in Diksmuide: “Het KVHV zal niet lijdzaam toezien op de achterbakse pogingen om de symbolen en monumenten van de Vlamingen af te nemen.” 1,694

Zeer veel artikels verschijnen onder de naam ‘Rechts Actueel’. Dit betreft artikels die in onze postbus terecht komen en die wij na aanpassing publiceren. Daarom ook dat in de top-6 van meest gelezen auteurs ‘Rechts Actueel’ op 1 staat met 117.842 lezers. Daaropvolgend komt Bert Deckers met 73.512 lezers, Rob Verreycken met 26.912, Sjors Remmerswaal met 6260 lezers en tot slot, maar aan een inhaalmanoeuvre bezig, Wim De Winter met 4986 lezers. We hebben momenteel een 16-tal auteurs, die nu en dan hun bijdrage leveren.

Rechts Actueel blijft tot op heden een niet-gesubsidieerde webstek en – laten we dit vooral benadrukken – een a-politieke webstek! De centjes die we ophalen met advertenties worden gebruikt voor de technische werking van de webstek en voor publiciteit allerhande. Ook bij de advertenties kunnen we meegeven welke de meest aangeklikte zijn. Frank Vanhecke en Philip Claeys hebben een advertentie die er gedurende één jaar opstaat. De webstek van Vanhecke werd dan ook al 518 keer bezocht dankzij zijn advertentie en die van Claeys 391 keer. Adverteren op Rechts Actueel heeft dus zeker zin!

Rechts Actueel werd al van over quasi de hele wereld bezocht. Naast België komt Nederland op de tweede plaats, gevolgd door Frankrijk, Duitsland en Engeland. Buiten Europa zijn de Verenigde Staten en Zuid-Afrika de landen waar we het meest bezocht worden, maar ook in de andere continenten hebben we dus lezers tot Kazachstan, Botswana, Qatar en Nigeria toe.

Tot slot geven we mee dat er tot nog toe 927 artikels werden gepubliceerd (dit artikel niet meegerekend) en dat daarop 1946 commentaren werden gegeven. Op Facebook (klik hier en volg ons nog vlotter) hebben we momenteel 826 volgers, terwijl dat er op Twitter 111 zijn (klik hier om ons via Twitter te volgen).

U ziet het, Rechts Actueel heeft al een flinke weg afgelegd, maar we moeten blijven vooruit denken! Misschien wordt de webstek eerstdaags vernieuwd al dan niet met suggesties van u? Misschien wilt u zelf wel meewerken aan Rechts Actueel? Laat het ons allemaal weten via hoofdredacteur@rechtsactueel.eu. Wij zijn alvast klaar om de kaap van een half miljoen lezers te overschrijden!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Na één jaar 400.000 lezers bereikt! Waarvoor dank aan allen!”

  1. niet alle reacties worden gepubliceerd, dat maakt deze stek niet beter dan de wereldmorgen..of neen, slechter soms ;-)

  2. Wilfried Tielemans

    Wat jullie schrijven, welke kritiek jullie al dan niet publiceren ,daar bemoei ik mij als lezer niet mee.
    Wat niet door de beugel kan is, indien het juist is dat jullie betaalde medewerkers van het Vlaams Belang zijn, er nog een foto van Frank Van Hecke op deze site staat. ook de brutale bewoordingen die naar kritische mensen gaat vind ik er ver over.
    Indien ik het voor het zeggen had binnen het VB, en het juist is dat jullie betaalde medewerkers zijn, zou het formulier C4 reeds lang voor jullie neus liggen.

    NVDR: RechtsActueel wordt gemaakt door een hele reeks medewerkers waarvan sommigen werken voor het VB, anderen helemaal niet. Iedereen mag een betaalde advertentie op RechtsActueel plaatsen, dat gebeurt momenteel door twee politici: Frank Vanhecke en Philip Claeys. Voor de rest schrijven wij wat wij willen en dat zal lovend en kritisch zijn voor het VB naargelang wij dat gepast vinden. Van karakter zijn we eerder lastig, wat inhoudt dat dreigementen eerder een averechts effect hebben…

  3. Ik ben blij geholpen te hebben om dergelijke cijfers voor te kunnen leggen ;-)
    Correcter ware echter geweest te spreken over “unieke bezoekers”….

    NVDR: Wat bedoelt u met uw tweede zin? Want dit zijn de unieke bezoekers uiteraard. Dagelijks hebben we gemiddeld tussen de 1500 en 2000 bezoekers. Dat zijn er alvast heel wat meer dan een bepaalde Volksvertegenwoordiger die verkozen geraakte met amper 1010 voorkeurstemmen. En uw kleinzielige bijdragen aan deze webstek zijn uiteraard verwaarloosbaar. Maar zet uzelf gerust op een sokkel. Ieder diertje zijn pleziertje, nietwaar?

    1. Juiste informatie brengen is zoals steeds een groot gebrek bij Rechts Actueel. In al het enthousiasme waarmee deze anonieme redacteur reageert wordt immers “vergeten” dat die Volksvertegenwoordiger met amper 1010 voorkeurstemmen, in feite 5.381 voorkeurstemmen haalde. In tegenstelling tot de vaak kleinzielige epistels en anonieme aanvallen op het Vlaams Belang van Rechts Actueel en geschreven door partijmedewerkers, vermeld ik wel mijn bron; http://www.verkiezingen2010.belgium.be/nl/cha/preferred/preferred_CKC44021_1.html

      NVDR: 5381 stemmen waarvan 1010 in Gent, juist, proficiat, een verpletterend succes. React besteedt ruim aandacht aan alle goede initiatieven van het VB maar formuleert tegelijk kritiek waar nodig. Aan de vele reacties en onze bezoekerscijfers te zien is daar ook nood aan. Dat is geen wonder, aangezien er in het VB waar congressen applausmeetings zijn geen debat mogelijk is. Gelet op de zuiveringen binnen het VB is het helaas onmogelijk sommige zaken zonder anonimiteit te schrijven…

      1. Voor interne kritiek en intern debat is steeds plaats (geweest) binnen het VB. Voor personeelsleden/mandtarissen die met verve de rol van nestbevuiler en/of N-VA duikboot vervullen is geen plaats, da’s waar !

        NVDR: Wie intern in het VB iets van kritiek durft formuleren wordt eenvoudig kalltgestellt, we kunnen vele voorbeelden geven – en de zuivering gaat nog steeds onverminderd door, wellicht tot het VB helemaal zal bestaan uit de 5 fans van ‘steden tegen islamisering’ en 1000 met gratis bussen aangevoerde 90-plussers. Het schelden op de ‘nestbevuilers’, ‘duikboten’, ‘postjespakkers’ is helaas bij sommige VB’ers een reflex geworden, maar vergeef het ons als we even blijven nadenken. Wij zijn geen NVA’ers en wensen het niet te worden, maar wij durven wel zeggen dat rechtse Vlaamsnationalisten als Karim Van Overmeire, Bruno Stevenheydens, Jurgen Ceder en vele anderen meer kwaliteit in hun grote teen hebben dan sommige hardroepende huidige mandatarissen van het VB; we zullen beleefd blijven en geen namen noemen.

        1. Jurgen Ceder; dat was toch de man die verklaarde: “Ik zal niet kwaad zijn als ik morgen wakker word in een onafhankelijk Vlaanderen. Ik volg nu echter de logica waar zij (N-VA) in stappen en dat is het streven naar een confederale staat.” (Terzake van 16/07/2012)? Zelfs mijn grote teen is Vlaamsgezinder dan Jurgen Ceder…

  4. Proficiat, en doe zo verder (én BEDANKT) !!!

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading