Rechtse politici uit Europa bevolken 70% van de lijst ‘Gevaarlijkste politici van de EU’

De Duitse krant Spiegel pakt uit met een merkwaardige top-10: ‘Die bösen 10’. De meeste namen in deze lijst behoren bijna vanzelfsprekend tot het Europese rechtse kamp. Zowel Silvio Berlusconi (3), Marine Le Pen (4), Nigel Farage (7), HC Strache (8) als Geert Wilders (9) bevolken de lijst. Hoe beland je in deze lijst? Door je te verzetten tegen de Europese Unie in zijn huidige vorm en het ESM (lees hier). Strache is verwonderd: “Wanneer je het verzet leidt tegen de EU- en de ESM-dictatuur, wanneer je voor de directe democratie bent en wanneer je vraagt dat belastinggeld besteed wordt aan de eigen bevolking in plaats van het redden van dure banken, dan behoor je blijkbaar vanzelfsprekend tot de gevaarlijkste politiekers van Europa.

De titel van het artikel op de afbeelding (nvdr: niet uit de Spiegel) hieronder luidt voluit: “De gevaarlijkste politiekers: Strache in de top-tien.” Ook Wilders en Le Pen voeren al maanden intense campagnes tegen de EU en het ESM. In feite zouden ook NPD-politiekers in de lijst moeten staan gezien hun jongste campagne tegen de almacht van de EU. Helaas is de NPD op politiek vlak te klein om enige invloed te kunnen uitoefenen in dit dossier. Graag hadden we ook een Vlaams Belanger in de lijst gezien, maar enerzijds is hun verzet tegen de EU en het ESM nog in de beginfase en anderzijds wordt blijkbaar ook in de buitenlandse media gekeken naar de huidige politieke macht van deze partij en wordt de invloed van het VB eerder gering ingeschat.

Het is wel veelzeggend dat al wie niet in de pas loopt wat de dictatoriale EU-politiek betreft, meteen wordt afgedaan als ‘gevaarlijk’ en ‘kwaad’. Gevaarlijk? Uiteraard wel en we mogen het hopen ook! Ook wat dat ‘kwaad’ zijn aangaat. De EU is een ‘volkerenhatende’ instelling en dient met alle middelen te worden bestreden. Dat dat de rechtsnationale partijen en politici kwaad maakt, is bijgevolg het minste wat we mogen verwachten. Volksnationalisten dienen op te komen voor de belangen van de soevereine volkeren en staten. Het is om die reden dat we hen een stem en een mandaat hebben gegeven.

2 comments

 1. Het is juist het centralistisch politiek-correct wanbeleid der Politiek-Correcte Potverteerderspartijen die Guy V. uit G. molenwiekend en krijsend verdedigt in het ONdemocratisch (want zonder oppositie) Europees Potverteerders Parlement dat GEVAARLIJK is want onze Burgerlijke Vrijheden worden meer en meer schijf per schijf gamputeerd door een tsunami van “doe-dit-niet-doe-dat-niet” oekazes.
  Wars van alle basis-democratie is de Europese Dictatuur want ;
  – een parlement ZONDER oppositie
  – een “grondwet” die eerst over volksraadplegingen struikelde, daarna herschikt maar niet herschreven werd en dan handig voorbij latere volksraadplegingen geloodsd werd.
  – een broertje van E.T.(bekijk hem eens goed !!!) als Europees “President”(sic), buikspreekpop van Merkel en destijds Sarkozy en ONVERKOZEN door het Volk.
  Wat Wilders in Holland kan lanceren moet in Vlaanderen toch ook kunnen ! EUROPA DE POT OP !

 2. Eerst en vooral : geen enkele Vlaming op deze lijst !!!! Het enige gevaar dat deze 10 vormen, is dat ze de waarheid spreken, en bijgevolg een gevaar vormen voor de verborgen agenda achter de EUSSR. Deze EUSSR is een nieuwe sovjetunie. In de vroegere sovjetunie kon alles, uitgezonderd de waarheid zeggen en schrijven, en gezien dit sovjet systeem, het oude en het nieuwe, gebaseerd zijn op leugens en bedrog, moet dan ook de waarheid op alle mogelijke manieren vervolgd worden. Dit gebeurt dan in naam van de vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid, verdraagzaamheid, solidariteit, demokratie, mensenrechten, transparantie,enz… kortom via slogans, de ene al meer leugenachtiger als de andere .Het wordt dan ook hoog tijd in het verzet te gaan tegen deze EUSSR.

Comments are closed.