Flikken lijken wel vogelvrij verklaard” Dit is de titel van het commentaarstuk van Dirk Castrel in de Gazet Van Antwerpen vandaag, naar aanleiding van de vele fysieke aanvallen die de politieagenten de laatste weken ondervonden. We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar is de heer Castrel verwonderd dat de politie aanzien wordt als slechts vuil op de straat wanneer hij zelf als journalist niet het respect kan opbrengen om het woord ‘politieagenten’ te gebruiken in plaats van het denigrerende woord ‘flikken’?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Citaat”

 1. Voor de zoveelste maal dient gesteld te worden dat dit alles geen toeval is, maar kadert in een bewust gevoerde verrottingsstrategie. Men heeft van de zaak DUTROUX gebruikt gemaakt om een politieke hold-up te plegen via het octopusakkoord, op de politie en gerecht.(zie vrije tribune in der tijd in DE TIJD). De Rijkswacht werd afgeschaft, en de lokale politie is volledig gepolitiseerd en verzopen in de bureaucratie. In feite gaat het nog steeds om de vroegere gemeentepolitie, zonder de minste slagkracht, wat ook de bedoeling was.. Sinds de 8 jaar durende paarse pest onder leiding van het blauwe konijn, zijn alle sleutelposities in handen van de linkse en loge mafia’s, die van binnenuit de slagkracht ondermijnen. Via de diversiteit werd het paard van troje en de 5de kolonne binnengehaald. Via tal van wetten, zoals wet op politieambt, Franchimont, Salduz, naturalisatie- en vreemdelingenwetgeving enz… werd enerzijds de rode loper uitgerold voor het schuim van de straat, en anderzijds werd het optreden van de politie en gerecht ernstig ondermijnd, onafgezien van het mollenwerk van de nomenklatura binnen het apparaat. Het schuim van de straat werd door de regime pers (onder kontrole van de linkse en loge mafia’s), pseudo-intellectuelen en dito deskundigen en politieke prostituees op een voetstuk geplaatst en aanbeden als het gouden kalf. Dit schuim van de straat is een stemmenreservoir dat dan ook moet beschermd worden,en betaald worden door de vlaamse werkende en/of belasting betalende middenklasse. Terzelfder tijd dient dit uitschot als stoottroep met de daarbij horende terreur tegen diezelfde middenklasse!!!
  Deze terreur wordt dan naargelang het geval doodgezwegen dan wel goedgepraat cfr de marxistische principes. Het gaat hier om een nooit geziene intellectuele terreur en psychologische oorlogsvoering.
  Deze oorlog gaat dus niet alleen tegen de politie maar vooral tegen de autochtone middenklasse die moet vernietigd worden in het kader van de nieuwe wereldorde.
  Het schuim van de straat weet dit en gedraagt zich dan ook als de overwinnaar in het bezette gebied met behulp van kollaborateurs en verraders.(hier gaat het dan wel om de goede soort, want er is ook een slechte soort).
  De uiteindelijke verantwoordelijkheid ligt eens te meer bij het klootjesvolk dat stemt voor deze verraders, en uiteindelijk voor zijn ondergang.

  1. volledig akkoord, MAAR….het klootjesvolk is al die jaaaaren voorgelogen, door diezelfde maffia….wat kan je anders verwachten??

   Héél spijtig………………………….niets :-(

 2. Heel juist gezien en gezegd ! Als je als journalist zelf niet het juiste woord maar het scheldwoord gebruikt hoe kan je dan eerbied voor het gezag eisen ?

Trending

%d