De Olympische Spelen blijken meer en meer onder invloed te zijn van het absurde politiek correcte denken. Nadat de Griekse hinkstapspringster Voula Papachristou en de Zwitserse voetballer Michel Morganella uit de spelen werden gezet vanwege hun ‘racistische’ uitlatingen, is het nu de beurt aan de Duitse roeister Nadja Drygalla. Zij heeft zelfs geen enkele uitspraak ‘getwitterd’, maar heeft gewoon het verkeerde lief. En dat kan en mag in poco-land natuurlijk niet!

De Griekse Papachristou is een aanhangster van de Gouden Dageraad. (lees hier meer over deze Griekse nationalistische partij) Ze ‘tweette’ “Met zoveel Afrikanen in Athene, eten de Westnijlmuskieten nu zoals thuis” nadat in Athene een man overleed ten gevolge van het ‘West-Nijlvirus. Deze twee feiten waren genoeg om haar van de Olympische Spelen weg te halen. De Zwitserse voetballer tweette dan weer het volgende: “Ik sla alle Koreanen kapot, ga jullie allemaal in brand steken. Ahahahhahahaah bende mongolen”. De Zwitserse nationale voetbalploeg werd net daarvoor verslagen door Zuid-Korea. Ook hij mocht vertrekken.

Bij Rechts Actueel steken we zo’n zaken op emoties, maar voor de politiek correcten zijn dit zuivere bewijzen van racisme. Het ‘geval’ Nadja Drygalla is echter anders. De één of andere Duitse rioolzender NDR was te weten gekomen (o schande!) dat het liefje van Drygalla een prominent lid is van de nationalistische partij NPD. Hij was vorig jaar kandidaat voor de Landdag van Rostock, schrijft regelmatig voor de NPD-webstek en is een stuwende kracht achter de ‘Nationale Sozialisten Rostock’. Dit laatste wordt door de linkse scène graag verward met ‘Nationaal-Socialisten Rostock’.

De dame in kwestie koos er voor om de eer aan zichzelf te houden en bijgevolg het Olympische sprookje vaarwel te zeggen. In tegenstelling tot de berichten in de media werd ze niet door het Olympisch Comité naar huis gestuurd, wat wel het geval was met de eerder vernoemde atleten. Uiteraard heeft het Comité wel enige druk gezet, dat staat. Met haar beslissing wil ze het Duitse team niet in opspraak brengen. Een moedige beslissing van haar lijkt ons, maar we maken ons geen illusies dat ze zonder zélf op te stappen alsnog haar koffers had mogen pakken in Londen, gezien de twee andere gevallen.

Zo kennen we onze politiek-correcten wel!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “U heeft een vriendje bij de NPD? Dan zijn voor u de Olympische Spelen per direct passé! Poco’s op hun best…”

  1. […] is overigens veelzeggend. Verwachtte men misschien nieuwe rellen met andere ‘jongeren’? Gelukkig dat men het racisme wél durft aan te pakken tijdens de Olympische spelen! Beoordeel dit:Share this:Vind ik leuk:LikeBe the first to like this. Dit bericht werd geplaatst […]

  2. Dit voorbeeld is kenmerkend voor de sluipende sovjetisering onder invloed van de linkse- en loge mafia’s. In dit sovjetsysteem is er maar een gevaar : “de politieke vijand”, wiens voornaamste aktiviteit er in bestaat de waarheid te zeggen en te schrijven. Gezien dit sovjetsysteem enkel kan bestaan in een sfeer van een nooit gezien bedrog,is het dan ook logisch dat al wie de waarheid zegt en schrijft, moet vernietigd worden , op welke wanier dan ook. De waarheid is strafbaar gesteld, en de leugen is de “waarheid” geworden.Deze “politieke vijand” is dus in feite een verzet tegen al wat volksvreemd en vijandig is.Na WOII werd men hiervoor beloond met dekoraties en dikke pensioenen, nu wordt dit “verzet” afgestraft!!!!

  3. Ik ben eens benieuwd hoe men zou reageren wanneer hier een Vlaamse atleet tot het kamp van het Vlaams-nationalisme moest bekennen. Het kot zou in ieder geval weer te klein geweest zijn… Toch merkwaardig dat onze atleten allemaal zo in die Belgische – en overwegend Francofone – pas lopen…

  4. Welkom in het ‘vrije’ Europa.

Trending

%d bloggers liken dit: