Geweld tegen allochtonen: schering en inslag?

In Knack van 25 juli staat een stukje over de nieuwe wetgeving betreffende het in elkaar slaan van homo’s. Eén alinea doet toch wel stevig de wenkbrauwen fronsen. Lees even mee: ‘De nieuwe wetgeving dreigt de aversie tegen homo’s bij sommige bevolkingsgroepen dus nog aan te wakkeren. Het is dan ook een goede zaak dat de strafmaat niet alleen wordt opgetrokken voor homofoob maar ook voor racistisch geweld. Nogal wat allochtonen ergeren zich er immers aan dat holebi-organisaties er nu al maanden in slagen om alle aandacht op gaybashing te vestigen terwijl ook geweld tegen allochtonen nog altijd schering en inslag is. Dat maakt de toch al niet zo homogezinde moslimpopulatie er natuurlijk niet ruimdenkender op.’

Geweld tegen allochtonen: schering en inslag? Inderdaad, het is bekend dat allochtone jongeren de stad niet meer in durven uit angst in elkaar geslagen te worden door woeste homo’s, kranige oudjes met een weerbaarheidscursus achter de rug en naïeve multikulgezinde chiromeisjes met luchtige zomerkleedjes die in de grootstad zijn komen wonen.

Geweld tegen allochtonen? Bewijzen graag!

5 comments

  1. Sinds de dood van sterjournalist Sus Verleyen werd K(n)ack een volkbloed PoCo-desinformatieblad, leesvoer voor mei-68 fossielen. Boycot dat snertblad en koop het NOOIT !
    Rechtse reactie op hun forum worden gecensureerd.

  2. De wereld op zijn kop ! Waar halen deze journalisten (?) dit verhaal ?

  3. Dat is de omgekeerde wereld, ik weet niet op welke planeet die leven. In mijn gemeente, Asse, kon je vroeger zonder probleem ‘s avonds rondhangen in een van de parken zonder probleem. Nu passeren altijd wel enkele allochtonen uit op ruzie en vechten. Maar het zullen wij Vlamingen zijn die hen viseren? Komaan zeg, komen die journalistjes ooit eens buiten?
    Ik heb hier nog geen bendes neonazi’s zien passeren die Afrikanen in elkaar willen slaan.

    1. “Afrikanen” ??? Afrikanen zijn inwoners van Afrika en het is dus een geografische en GEEN ethnische term want in Afrika wonen blanken (nazaten der Boers in Z-Afrika), bruinen (Berbers en Arabieren in N-Afrika) en zwarten (negers in Centraal Afrika) De dikke Van Dale verklaart objectief-correct zowel de noties “Afrikaan” als “neger” ook aan mensen die dit verschil politiek-correct “vergeten” zouden zijn ; http://www.vandale.nl Zoek het eens op want “de waarheid heeft haar rechten”

Comments are closed.