Op de webstek van de VRT kan men een artikel lezen met titel “Madonna geeft Marine Le Pen lik op stuk“. Tijdens haar, overigens volledig afgekraakte, optredens in haar tour toont ze immers afbeeldingen van allerlei personen. Één daarvan zijnde Marine Le Pen met een hakenkruis op haar voorhoofd. Gisteren, tijdens het optreden van Madonna in l’Olympia te Parijs gaf Madonna Le Pen, die klacht had ingediend, “lik op stuk” volgens de VRT. De realiteit is iets uitgebreider.

Madonna is het typische voorbeeld van een verwende snob die vanachter de muren van haar villa denkt een duidelijk beeld van de wereld te hebben. De rest van de wereld zijn slechts idioten die blij mogen zijn dat ze al mogen komen naar haar concerten. Kaarten kosten dan ook tussen de 80 en 280 euro en wat men hiervoor krijgt, blijkt niet echt veel te zijn. Uren voor het concert begon stonden mensen al aan te schuiven, wat nog niets was vergeleken met de mensen die effectief op straat hadden geslapen tijdens de nacht voor het optreden om toch zeker binnen te geraken.

Toen Madonna het podium betrad, besloot ze om een toespraak te geven om aan te tonen dat het gebruik van haar swastika op een foto van Le Pen een goed statement was. Ze is immers tegen intolerantie en tegen mensen die handelen uit onwetendheid. Men moet begrip hebben voor elkanders gevoeligheden volgens de zangeres, anders is men intolerant. Dit alles gesymboliseerd door de swastika. Zelf toonde ze niet echt veel kennis te hebben van swastika aangezien ze de swastika gespiegeld had. Ook vond ze het nodig om na de schietpartij in de VSA bij de premiere van The Dark Knight Rises (overigens een uitstekende film) tijdens haar optredens met een pistool te gaan zwaaien. Dit ondanks de vraag van vele mensen om dit uit respect niet te doen.

Nu goed, volgens de VRT gaf Madonna Le Pen dus lik op stuk. Deze speech duurde een tiental minuten en toen begon het concert. Voor de volledigheid, dit vat haar speech zowat samen:

I know that I made a certain Marine Le Pen very angry with me. And it’s not my intention to make enemies. It’s my intention to promote tolerance. And when we start saying that we have to get rid of this person or we have to get rid of that person, because then we’ll have a better place, it starts to sound like something else, it starts to sound like something scary. So the next time you want to point the finger at somebody and blame them for a problem in your life, take that finger and point it back at you.

Einde verhaal? Nee, de VRT vergeet immers een detail te vermelden. Het concert kon men namelijk onderverdelen in twee delen: 10 minuten onsamenhangend gespeech, onthaald op algemene stilte, en 40 minuten muziek. Daarna vond Madonna het wel genoeg en verliet ze het podium. Resultaat? Honderden razende fans die hun geld terugeisten, het woord “salope” (slet) scandeerden en Madonna die weer eens toonde hoe verheven zij wel is boven het gepeupel (en hoe hard ze faalt in het trekken van aandacht, de Gaga-wannabe). De VRT vond het echter nodig om toch eens te vermelden hoe hard ze Marine Le Pen “lik op stuk” had gegeven, maar “vergat” wel de rest van het verhaal. In Roemenië vond ze het dan weer nodig om de Roemenen te vertellen dat ze moesten stoppen met de “discriminatie” van de zigeuners. Daar werd ze vervolgens door de aanwezige Roemenen getrakteerd op een algemeen boegeroep. Misschien heeft ze daar ook wel mensen “lik op stuk” gegeven?

Wie trouwens wil weten hoe hoog Madonna haar “nazigehalte” is, zie onderstaande afbeelding.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: